IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър се вдъхнови от Стария Холивуд за дефилето на Jean Paul Gaultier

27 януари 2023 15 00

Риалити звездата определено привлича погледите в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър продължава да бъде една от централните теми по време на Седмицата на модата в Париж, въпреки че не е професионален модел и досега не се е качвала на моден подиум. Самото ѝ присъствие обаче предизвика огромен интерес заради тоалетите, които избира или са ѝ предоставени за реклама от известни дизайнери.

Така се случи в началото на седмицата, когато Дженър се появи с черна дълга рокля без ръкави, върху която бе поставена изкуствена лъвска глава за дефилето на Schiaparelli. Оказа се, че дизайнът е специално представен на звездата, като на подиума бе носен от Ирина Шейк и е част от новата колекция на модната марка.

Дженър обаче не е приключила с появите си в Париж, което означава, че ставаме свидетели на още много интересни и впечатляващи тоалети. 25-годишната милионерка бе забелязана на вечеря във френската столица, носейки малко по-предизвикателно облекло от това, което виждаме на дефилетата.

Във вторник Кайли зарадва папараците със своята секси страна, обличайки изцяло черен ансамбъл с подчертано деколте, черни колани и пола със средна цепка. Тя допълни визията с остри ботуши, прозрачни черни ръкавици и шикозна чанта. Дългата коса на Дженър закриваше едното ѝ око, а за разнообразие от черния цвят беше единствено червеното червило.

Ден по-късно, в сряда, Кайли се завърна към професионалните си ангажименти, появявайки се на дефилето на Jean Paul Gaultier, а тоалетът ѝ определено напомняше блясъка на Стария Холивуд.

С коса, пригладена назад и леко накъдрен бретон, отметнат настрани в ретро холивудски моден стил, основателката на Kylie Cosmetics излезе на червения килим в бледосин и бежов корсет, комбиниран с черна пола с висока талия с дължина до земята. Тоалетът бе съчетан с високи обувки със заострени върхове и каишки, които се виждаха изпод полата.

Що се отнася до красотата, Кайли продължи естетиката на Стария Холивуд, заглаждайки тъмните си кичури назад и събирайки ги в нисък кок. Единствено накъдри леко бретона си и го прибра настрани. Звездата завърши своя блясък с лека крилата очна линия, матови розови устни и обилен руж върху всяка буза.

На дефилето на Jean Paul Gaultier се представи колекцията за пролет/лято 2023 година, която е създадена с помощта на дизайнера Хайдер Акерман. На предния ред бяха още звезди като Катрин Деньов, Тимъти Шаламе, Doja Cat и Charli XCX.

Ким Кардашян, Кайли Дженър и още сексапилни майки на червения килим

Като истинска Клеопатра: Кайли Дженър смени три тоалета за една вечер

Код бяло за Кайли Дженър в Париж

Интересното, което феновете забелязаха е, че Кайли не използва множество аксесоари по време на Седмицата на модата в Париж. Може би това се дължи на критиките, които понесе заради първия си ден във френската столица и носеше колие, предизвикало истински скандал преди няколко години.

В понеделник Кайли се появи с дълга синя рокля и бижу от Givenchy, което много прилича на робско въже и има примка от едната си страна. В социалните мрежи звездата публикува няколко снимки от излизането си, като в началото пази колието далеч от камерата, но на третия кадър то вече се вижда изцяло.

Колието, което не образува завършен кръг, дебютира в колекцията на Givenchy за пролет/лято 2022 година през октомври 2021 година и веднага се сблъска с критики заради формата и визията си.

Когато бижуто бе показано за първи път, модният сайт Diet Prada сподели публикация в Instagram, посочваща приликите между колието и суитшърт с примка на Burberry от 2019 година, която бе създадена с връзки, подобни на въже. „Наистина те кара да се чудиш как никой не е забелязал, но уви... историята се повтаря“, пише в описанието под снимката на двата артикула.

Очевидно обаче това не попречи на Кайли да продължи да се появява на дефилетата в Париж и отново да бъде централна тема в модните среди.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари