IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо се обиди на слуховете, че е все с млади момичета

20 февруари 2023 17 40

Актьорът иска да изчисти името си от този образ

Снимка: БГНЕС

Напоследък Леонардо ди Каприо е обект на подигравки в социалните мрежи, заради избора си на все по-млади гаджета. По неясни причини актьорът избягва да бъде с момичета над 25 години. Самият Ди Каприо категорично не е съгласен с тези слухове.

„Лео е необвързан в момента и не харесва рекламите и спекулациите, че той специално търси много млади момичета. Той търси нещо по-зряло в сферата на връзките. Той иска да се отърве от този образ веднъж завинаги. Лео иска нещо истинско“, обясни източник, близък до звездата.

Миналата година Леонардо се раздели с модела Камила Мороне, когато тя току-що беше навършила 26 години. Колумнистът на Times – Кейтлин Моран, наскоро разкри причината за това поведение на актьора. Според британския писател любовните увлечения на звездата са свързани с емблематичната му роля във филма „Титаник“. Съвсем наскоро Ди Каприо бе забелязан и с 19-годишния модел Идън Полани.

Източникът, близък до звездата съобщи обаче пред People, че Лео и Идън съвсем случайно били един до друг на партито и това, че актьорът седи до някое момиче, не означава, че той се среща с нея.

По-късно негов близък уточни, че двамата просто са били настанени един до друг на парти, но това не означавало, че между тях има нещо повече от познанство.

Преди Полани, Лео се опита да се събере и с модела Джиджи Хадид, но дори след няколко техни срещи, нещата не се получиха. Дори се заговори, че моделът избягва актьора и когато разбрала, че той ще пристигне в клуб, където е и тя, си тръгнала.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Румцайс ( преди 1 година )
Ам все е с деца се събира с по 20години по-млади от него.да вземе няква какичка да го отрака и смири.че е вече в фаза дрърток.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар