IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари искал да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг

23 юни 2023 16 30

Разкриха амбициите му след развалената сделка със Spotify

БГНЕС

БГНЕС

Принц Хари имал желание да покани Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за общия му подкаст с Меган Маркъл. Той смятал да ги интервюира за „травмите от детството“. Тези негови амбиции станаха ясни след като Spotify развали сделката с него и съпругата му.

Припомняме, че двамата подписаха договор през 2020 г. и миналата седмица прекратиха отношенията си с известната платформа.

Фокусът на дискусиите с известните личности трябвало да бъде около тяхното възпитание и детски травми.

Херцогът на Съсекс разкрил своите планове за потенциални шоута на различни продуценти и продуцентски компании.

Хари искал да разкрие как се става лидер

принц Хари,

Снимка: БГНЕС

По информация на Bloomberg, първоначалната идея на по-малкия син на Чарлз е била да прави задълбочени разговори с въпросните популярни лица, за да покаже как те са станали високопоставени фигури и да разкрие какъв е бил пътят им до успеха.

Принцът също е изразил интерес към обсъждане на въпрос като религията. За целта смятал да покани лично папа Франциск.

Разкритията за намеренията на съпруга на Меган Маркъл идват, след като стана ясно, че сделката на двамата със Spotify е прекъсната.

Двете страни се разделили по взаимно съгласие

Миналата седмица, със съвместно изявление, от Archewell Audio и Spotify разкриха, че до решението за прекратяване на сделката са стигнали по взаимно съгласие.

„Spotify и Archewell Audio се споразумяха да се разделят и се гордеем с поредицата, която направихме заедно“, заяви представител пред списание Hello.

Междувременно Меган Маркъл се сдоби с множество критики. Преди броени дни, точно след като прекрати отношенията си с платформата, я обвиниха във фабрикуване на интервюта.

След провала с подкаста – очакват лайфстайл блога на Меган Маркъл

Спрягат Меган Маркъл за херцогинята на Dior

Меган Маркъл ходи на партита без принц Хари

Повод за коментарите дойдоха от изпълнителния директор на Spotify Бил Симънс, който нарече известната двойка „измамници“.

Меган Маркъл

Getty

Най-вероятно след признанието на човека, принц Хари е решил да сподели, че зрителите ще изпуснат вълнуващи интервюта със световни лидери. Освен това, подобно на своя баща и брат си, той е искал да обърне внимание на изменението на климата.

Въпреки амбициите на по-малкия син на британския крал, експерти посочват, че той едва ли щял да ги осъществи. Причината е, че много публични личности и световни лидери като Путин едва ли биха искали да разкрият подробности за личния си живот.

„Обичах да се впускам в процеса, да седя до късно вечер в леглото, да работя върху писането и творчеството. И аз обичах да се задълбочавам в смислен разговор с моите разнообразни и вдъхновяващи гости, да се смея и да се уча с тях. Това беше такъв труд от любов“. Това сподели от своя страна Меган Маркъл на сайта на Archewell, говорейки за своя принос към подкаста, който вече не съществува.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари