IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подкастът на Меган Маркъл аут от Spotify

16 юни 2023 14 50

Платформата не желае да финансира втори сезон на проекта

БГНЕС

БГНЕС

Подкастът на Меган Маркъл – Archetypes, вече е аут от Spotify. По-малко от година след стартирането му платформата вече не желае да работи с Маркъл, и затова втори сезон с нови епизоди няма да има.

Аудио компанията има план за промени, който включва обновяване на продукцията. И тъй като работата на съпругата на принц Хари не харесва на екипа, няма да продължат да работят съвместно с нея. Това съобщава Daily Mail.

Информацията до момента сочи, че Меган и Хари са се съгласили да разтрогнат договора. Ето защо няма да получат обещаната им сума в началото. Причината е ниската производителност, която не грабнала интереса на аудиторията.

Първият епизод бе излъчен през август 2022 г.

Както вече писахме, амбициозният проект Archetypes стартира миналия август. Тогава стана ясно, че двете страни са сключили сделка за 20 милиона паунда.

Днес, когато бе съобщено, че Меган няма да направи втори сезон, от стрийминг гиганта и нейната аудио продуцентска компания – Archewell Audio, бе пуснато съвместно съобщение. Според него двете страни „взаимно са се съгласили да се разделят“ и се гордеят с това, което са постигнали заедно.

Подкастът се забави във времето, което изнерви зрителите

Мегасделката на Меган и принц Хари със Spotify бе сключена в края на 2020 г. Ала пускането на първия епизод от подкаста се проточи доста във времето. Според източници на аудио гиганта, двамата не са успели да покрият стандарта за продуктивност, необходим за получаване на пълното изплащане, съобщава Wall Street Journal.

Екипът на платформата все пак се е запознал с дискусиите по темата трябва ли да има втори сезон.

След коронацията – Сара Фъргюсън прави свой подкаст

Меган Маркъл с първа награда за подкаста си

Меган Маркъл говори за стереотипите към жените в своя подкаст

Меган Маркъл търси ново място за своя подкаст

Предполага се, че неуспехът на херцогинята на Съсекс ще я амбицира да потърси нови партньори, за да продължи своя подкаст заедно с мъжа си.

Новината за прекратяване на така рекламираното шоу идва след като близки до принц хари и неговата съпруга обявиха че двамата нямат какво ново да кажат. Ето защо нови документални филми или други продукции с тях са обречени.

За момента от екипа на Меган разкриват, че тя подготвя повече съдържание за публиката на Archetypes, като подкастът ще бъде преместен на друга платформа.

Подкастът достигна върха на класациите на Spotify през седмицата, в която беше премиерата. След това се появиха твърдения, че Маркъл е преговаряла за втори сезон, но така и не успяла да убеди другата страна, че може да предложи нещо по-различно от първите епизоди, в които участваха доста известни лица.

Хари и

Getty

Междувременно от централата на Spotify обявиха, че съкращават 200 служители. Това прави около два процента от работната им сила.

Откакто напуснаха официално кралското семейство през 2020 г, Меган и Хари заживяха по-спокоен живот в Калифорния. За да си намерят допълнителни доходи, те се включиха в различни проекти. Така например принцът написа своята мемоарна книга, с която получи множество крития заради признанията в нея. Неговата съпруга от своя страна издаде детско четиво, посветено на двете им деца – Арчи и Лилибет.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари