IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Стинг и Труди Стайлър стана полицай

21 май 2024 10 40

Певецът заяви, че децата му няма да наследят парите му и ще трябва да се оправят сами в живота

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синът на Стинг и Труди Стайлър – Джакомо Съмнър, се присъединил към полицията – истинската сила, а не известната поп група на баща му The Police. Звездният наследник е станал офицер в академията в Хендън, Северен Лондон.

Твърди се, че известният му 72-годишен баща попзвезда  е присъствал на парада, на който наследникът му официално е станал офицер.

Джакомо е най-малкото от четирите деца на музиканта и съпругата му, като той е завършил наказателно право и вероятно ще има начална заплата от 36 хиляди британски паунда годишно.

28-годишният Джакомо публикува в социалните мрежи: „Да стана полицай беше моята мечта от 13-годишен“.

Групата на Стинг The Police стана известна през 80-те години и имаше пет No1 сингъла с хитове като Message in a Bottle, Walking on the Moon и Every Breath You Take. След това той натрупа около 300 милиона британски паунда  от успешната  си солова кариера.

Джакомо опита кариера на актьор като направи своя актьорски дебют на 11 години и има поредица от второстепенни роли, преди да промени кариерата си.

72-годишният Стинг е женен за 70-годишната Труди от 1992 година, но има и още две деца от бившата си съпруга Франсис Томелти.

Всичките потомци на певеца са последвали кариера в музиката, актьорството или киното, след като той им каза преди години, че няма да могат да живеят от неговото състояние.

Говорейки пред вестник The Sun, Стинг каза преди години: „Всичките ми деца рядко ме молят за нещо, което аз наистина уважавам и ценя. Очевидно е, че ако са в беда, ще им помогна, но никога не ми се е налагало да правя това. Те имат работна етика, която ги кара да искат да успеят сами“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари