IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стинг показа как тренира за стегнат корем

25 ноември 2021 08 40

Певецът преоткрива TikTok

БГНЕС

БГНЕС

„Можеш да го направиш!“. Това пише в най-новото видео на Стинг, качено в TikTok. 70-годишният певец, който отскоро е регистриран в платформата, показа как тренира за стегнат корем. С последното си видео той мотивира последователите да го последват.

Изпълнителят е легнал по гръб на пода, опирайки се на крака. Изпълнява така нареченото „perpetual crunch“ предизвикателство, напрягайки коремните си мускули, поставил ръце зад тила.

„Харесвате ли моите ботуши?“, коментира той, след като показа на пръв поглед лесното упражнение.

@official_sting

##forherlove ##foryou ##sting ##perpetualcrunch ##challenge ##perpetualcrunchchallenge ##stingsperpetualcrunch ##stingsperpetualcrunchchallenge

♬ original sound - Sting

Много от последователите на Стинг харесват видеото, като някои предположиха, че в него той показва част от своята тантрическа рутина за деня.

Певецът е известен с това, че практикува така наречената ащанга йога.

След Адел, Ед Шийрън и Тейлър Суифт, Стинг също издаде нов албум, който излезе на пазара на 19 ноември. Той се казва Bridge (Мост).

„За мен Брекзит е трагедия. Мъчно ми е за моята страна. Знаем, че това ще е бедствие. Отнеха на младите британци възможността за преживявания в Европа. Това е пълно безумие“, каза певецът, който се противопостави на решението за излизане на Великобритания от ЕС. По думите му, така тя разрушава мостовете си с Европа.

Звездата тръгна на серия от концерти, изпълнявайки обещанието си да осъществи всички свои ангажименти, отложени по време на пандемията, продължила повече от година.

„Трябва да изпълня всички отложени ангажименти заради пандемията. Това може да отнеме 18 месеца, но такъв е животът ми – на път съм от 1976 г.“, коментира още той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари