IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фризьор разкрива повече за прическата на Меган Маркъл

6 юни 2023 10 30

Кади Лий определи нейния цвят като „пищна брюнетка“

Getty

Getty

На какво се дължи наситеният цвят и блясъкът в прическата на Меган Маркъл? Отговор на този въпрос дава фризьорът Кади Лий. В своя профил в Instagram тя разказа с подробности как е усъвършенствала „топлия и пищен“ нюанс на брюнетка за косата на херцогинята на Съсекс.

Както вече писахме, принц Хари и съпругата му бяха специални гости на галавечерта Women of Vision Awards: Celebrating Generations of Progress & Power в Ню Йорк. За събитието Меган направо сияеше. Като за това допринесе не само нейният златен тоалет, но и боядисването в стил „пищна брюнетка“.

След като стана ясно, че роклята на звездата бе разпродадена веднага след нейната изява, колористът, придал свежест в косите на Маркъл разкри няколко свои тайни.

Какво се крие зад прическата на Меган?

„Няма нищо по-хубаво като топла и пищна брюнетка“, разказва Лий за мекия тон в косите на Маркъл.

„За този нюанс косата първо се боядисва нежно и фино, леко встрани от корена, като се внимава да не изсветлите повече от 3 нюанса от естествения цвят. След това се нанасят слоеве гланц и се оставят за минимум 15-20 минути, за максимална наситеност, блясък и устойчивост. Резултатът е отразяваща брюнетка с естествени движения“, разкрива колористът в Instagram.

По думите на фризьора, ключът към блестящата коса на Меган е избягването на подчертан външен вид. Така хората се чудят дали всъщност си с естествения си цвят на косата.

„С напредването на топлия сезон акцентите върху долните слоеве трябва да са много леки, като блясъкът да се нанася отново на всеки 2 месеца или при необходимост“, изтъква Лий.

Въпросният нюанс, избран за новата прическа на съпругата на принц Хари, е идеален за по-топлите месеци. Или времето, в което всяка жена се нуждае от прическа с ниска поддръжка. И последното нещо, от което се нуждаят, е да поддържат наситен цвета си през няколко седмици. Все пак е време за отпуски и почивки, като чак след тях идва ред на подстригване и ново боядисване.

Принц Хари и Меган Маркъл мислят да снимат филм за живота в кралското семейство

Меган Маркъл може да се завърне в Холивуд с роля за 30 млн. долара

Меган Маркъл и принц Хари умишлено провокирали фотографи да ги преследват в Ню Йорк?

Жената не уточнява какви продукти е използвала, но се предполага, че те са съгласувани предварително с Меган Маркъл, която държи на конкретни марки.

Кади Лий е колорист, известен с това, че държи на здравината на косата и естествената красота. През годините тя неведнъж вижда вредния ефект от някои бои върху косата и разработва своя техника, с която се грижи за целостта на косъма и предотвратява риска от увреждане.

боядисване, боядисана

IStock

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари