IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо всички британци завиждат на Сиена Милър?

26 май 2024 12 00

Наскоро роди бебе, изглежда безупречно има 15 години по-млад приятел, холивудска кариера и изгодна сделка с M&S

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В момента британците наблюдават нещо, което са нарекли „Сиенасанс“ или казано с други думи ренесансът на актрисата Сиена Милър, за който много хора ѝ завиждат, а други искрено ѝ се възхищават. Британската  звезда наскоро се сдоби с ново бебе, има любовта на красив и 15 години по-млад мъж, наскоро сключи изгодна рекламна сделка с M&S и е в главна роля на нов голям холивудски филм!

На всичкото отгоре изглежда безупречно както винаги, а елегантността и класата ѝ са безспорни. Наскоро Сиена се появи в пълния си блясък на филмовия фестивал в Кан, за да популяризира новия си уестърн епос с Кевин Костнър – „Хоризонт: Американска сага“. Милър буквално открадна шоуто в прозрачна бледосиня рокля от шифон на френската модна къща Chloe.

Всички са категорични, че 42-годишната звезда никога не е изглеждала по-красива. Към нея на червения килим се присъединиха 27-годишният ѝ любим Оли Грийн и очарователната ѝ 11-годишна дъщеря Марлоу, а самата Сиена сияеше, демонстрирайки, че никога не е била по-щастлива в живота си.

Може да се окаже, че актьорското признание до този момент сякаш убягваше на Сиена. Кино критиците рядко ѝ отдават заслуженото, макар тя вече да има доста сериозни роли зад гърба си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia (@grazia_fr)

Но всъщност има ли значение? За Сиена, шикозното бохо момиче, което се е сгодявало четири пъти и е имало любовни връзки с актьорите Даниел Крейг, Джъд Лоу и Балтазар Гети (част от петролната династия), живеенето на пълноценен живот, прегръщайки приключенския си дух, е от първостепенно значение сякаш.

Новото ѝ гадже, Оли, актьор, който е с 15 години по-млад от нея, но е точно като нея – интуитивен, артистичен и свободен дух. В интервю по-рано тази година тя обясни: „Мисля, че или живеете живота си предпазливо, или поемате рискове.“

Тя добави, че какъвто и успех или по друг начин да бъде посрещнат изборът ѝ, тя най-накрая е в мир със себе  си.

Дълго време чувствах необходимостта наистина да докажа нещо и виждам това отразено в изборите, които направих. Преследвах роли, които бяха много тежки, много драматични и емоционално предизвикателни, защото чувствах, че вероятно ме възприемат като несериозна. Вече напълно съм надраснала това“, заяви тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia UK (@graziauk)

Най-важното, разбира се, е, че тя най-накрая има уреден личен живот, който ѝ носи радост. Нейното семейство, освен Оли и момиченцето, което посрещнаха през декември, включва Марлоу и баща ѝ (бившият приятел на Сиена, Том Стъридж, с когото тя си остана близка, след раздялата им през 2015 г.).

Щастливката Марлоу пък има достъп както до гардероба на Сиена, така и до този на Алекса Чънг, моделът и телевизионна водеща, която е сгодена за Стъридж в момента.

Когато тя реши да се премести от Ню Йорк обратно в Лондон преди почти две години, Стъридж се съгласи да направи същото, за да улесни споделянето на попечителството над Марлоу.

том стъридж

Сиена и Том Стъридж преди години; Снимка: Getty Images

Въпреки че Сиена купи вила със сламен покрив от 16-ти век в Бъкингамшър, която показа на страниците на водещото списание за имоти Architectural Digest през 2022 г., сега се смята, че тя, Грийн и децата живеят в Западен Лондон и са съседи на бившия ѝ и неговата годеница Алекса.

Актрисата Емили Блънт, която е близка приятелка на Сиена, каза наскоро пред Vogue за младия Оли следното: „Виждам толкова много от нея в него, в това свободолюбиво, любопитно, безхитростно нещо, което тя притежава.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари