IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спрягат Меган Маркъл за херцогинята на Dior

22 юни 2023 14 30

Напът ли е да подпише важна сделка с модния гигант? 

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл може съвсем скоро да се превърне в херцогинята на Dior. Според слуховете, жената на принц Хари е напът да подпише важна сделка с модния гигант. Ако това стане, тя ще получи крупна сума и ще се подсигури след провала на своя подкаст.

Модни експерти на Острова пишат, че по-малкият син на Чарлз II е бил с костюм на известния бранд на коронацията. И според някои, този избор не е случаен, защото може би жена му вече се е договорила за сътрудничество.

Маркъл е лоялен фен на Dior

Френската модна къща работи с доста известни личности. Сред тях са Риана, Дженифър Лорънс, Джони Деп и други. Звездата от „Карибски пирати„ наскоро подписа сделка за парфюм на стойност над 20 милиона долара.

Меган Маркъл,

БГНЕС

Сега Меган, която е фен на Dior още преди да стане кралска особа, е напът да си партнира с бранда в различни насоки. Освен това е идеална за това, защото нейният личен живот се гледа под лупа. А веднага щом се появи на улицата, експерти разнищват надълго и нашироко нейната визия.

По случай платинения юбилей на кралицата миналата година, херцогинята на Съсекс бе с Dior от горе до долу.

Преди близо две години Меган носеше емблематичната чанта Lady Dior. Тя е позната на британците, защото е кръстена на нейната покойна свекърва – принцеса Даяна.

Според източник на The Mirror, новият агент на херцогинята – Ари Емануел, шефът на агенцията за таланти William Morris Endeavor (WME), налага Меган като моден топинфлуенсър.

Меган Маркъл

Getty

И други в британския кралски двор харесват марката

Не само Маркъл и принц Хари имат предпочитания към известния бранд. Нейната основна конкуренция – Кейт Мидълтън, неведнъж е обличала стилни тоалети на Dior.

Иначе що се отнася до по-малкия син на настоящия крал, той не е пожелал готов, а костюм по поръчка за коронацията на своя баща на 6 май. И любовта към дрехите с тази марка е от неговата майка.

Даяна, Хари

Getty

След провала с подкаста – очакват лайфстайл блога на Меган Маркъл

Фризьор разкрива повече за прическата на Меган Маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл мислят да снимат филм за живота в кралското семейство

Друг източник: Меган няма да подпише, иска по-изгодна сделка

Слуховете, че Меган може да бъде „херцогинята на Диор“ идват, след като тя и принц Хари бяха наречени „измамници“ от висш изпълнителен директор на Spotify. Това стана малко след прекратяването на договора им за 25 милиона долара. Заради това Маркъл няма да прави нови епизоди за своя подкаст и се нуждае от нови доходи.

Макар да е много вероятно брюнетката да е едно от новите лица на Dior, друг източник разкрива, че тя е поискала твърде голяма сума. Ето защо, като не са се съгласили с нея, тя предпочита да отрича за това.

Не е изключено покрай новината на Dior принц Хари и жена му да получат други предложения, които да им донесат нови доходи.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари