IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана се отказва от ролята на CEO в Savage x Fenty

26 юни 2023 18 00

Готова е за нови начинания в компанията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана отстъпва ролята си на главен изпълнителен директор в Savage x Fenty, за да започне нова глава от живота си в модната индустрия.

Марката за бельо, основана от изпълнителката през 2018 година, съвсем скоро ще бъде ръководена от Хилъри Супър, която доскоро изпълняваше същата длъжност в друга компания. Според Vogue Business, смяната ще влезе в сила от този понеделник. Въпреки промяната, Риана остава в компанията, запазвайки ролята си в борда на директорите.

„Беше красиво да наблюдавам как нашите виждания за Savage x Fenty повлияха на цялата индустрия с такъв невероятен магнитуд през последните пет години. Това е само началото за нас и сме готови да продължим да се разрастваме по начини, които винаги ни свързват с клиента“, каза Рири в официално съобщение, с което приветства и Хилъри Супър в отбора. Изпълнителката добавя, че заместничката ѝ е силен лидер и е фокусирана върху отвеждането на бизнеса до съвсем нови нива.

Хилъри Супър може да се похвали с впечатляващо портфолио и огромен опит в областта на ръководене на бизнес. В допълнение към изпълнителен директор на Anthropologie Group, тя поддържа водещи позиции в компании като American Eagle, Guess, Gap и Old Navy. През 2017 година Супър е включена в списъка „40 жени над 40, за които да внимавате“ заради своята отдаденост за премахване на стереотипите в модата и вижданията за обновяване на търговията на дребно.

„Радвам се да се присъединя към семейството на Savage x Fenty. Марката е невероятна сила в изработката на бельо и успява да впечатли цялата индустрия, като целта ѝ да приветства всички форми на тялото е вдъхновяваща“, каза от своя страна Супър пред Vogue.

Смяната на местата идва месец, след като Риана отбеляза пет години от създаването на марката си за бельо. Изпълнителката, която очаква второто си бебе от A$AP Rocky, участва в сексапилна фотосесия, на която с гордост показа наедрялото си коремче. Тя бе облечена само с черни боксерки и черен сутиен, позирайки на фона на разпилени листа в офиса.

Savage x Fenty се превърна в пионер в модата за бельо, включвайки размери за всички форми на тялото. Линията не само предлага широка гама от големи номера, но също така използва модели с по-закръглени форми в своите блестящи модни ревюта и фотосесии. Това правило е в сила още от основаването на марката през 2018 година.

Бременната Риана купонясва за двама до 4 сутринта

Бялата кралица – бременната Риана на червения килим

Синът на Риана иска цялото внимание за себе си

Риана се стреми да разшири Savage x Fenty извън онлайн търговията, като с привличането на Супър целта ѝ може да бъде постигната, тъй като заместничката ѝ има опит в търговията на дребно. През изминалата година марката за бельо отвори седем нови магазина в САЩ, включително в Лос Анджелис, Лас Вегас, Хюстън и Атланта.

Напълно е възможно Риана да се оттегля от натоварената работа на изпълнителен директор заради очакваната поява на второто ѝ дете. Тя вече е майка на едногодишния RZA, който също е от рапъра A$AP Rocky.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари