IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голата и бременна Риана продължава с провокативните фотосесии

19 май 2023 12 30

И този път изпълнителката не носи много дрехи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана обожава да бъде бременна!

След като не успя да изчака дори година след първото си раждане, за да забременее отново, изпълнителката подхожда много по-различно към втората си бременност. Докато първата беше дълго време крита от света и след това не присъстваше като тема в интервюта или публикации в социалните мрежи, то сега нещата са доста по-открити и всеки детайл се споделя с феновете.

За да покаже, че бъдещето ѝ дете не засенчва едногодишният ѝ син RZA, Риана реши да покаже и част от първата си бременност. С последната си публикация тя си спомня за емоциите и вълненията, които е изпитвала преди да стане майка, допълвайки ги с провокативни и сексапилни снимки, на които е почти чисто гола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Колекцията от седем изображения показва 35-годишната звезда, облечена в златен бански, който е едва забележим и определено не прикрива частите от тялото, за които е предназначен. Рири позира на фона на океана, заобиколена от красиви зелени палмови дръвчета, облягайки се на каменен балкон. На част от снимките изглежда, че бъдещата майка е чисто гола, прикривайки гърдите си с ръце.

„В чест на първата ми бременност, прегръщам бременността и магията, която това тяло създаде! Бебе RZA... той беше вътре и нямаше идея колко луда е майка му или колко обсебена ще ме направи относно майчинството“, написа Рири. С хаштаговете си тя намекна, че следва продължение на провокативната ѝ серия, но засега не издава повече детайли около това, което трябва да очакваме.

Голяма част от 150-те ѝ милиона последователи побързаха да похвалят бременната фотосесия, като рапъррката Bia написа „най-красивата“. Кати Хилтън също не пропусна възможността да подкрепи приятелката си, оставяйки няколко емотиконки на сърца в коментарите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

Риана споделя RZA с музиканта A$AP Rocky, от когото очаква и още едно дете. Наскоро двойката отпразнува първия рожден ден на сина си, споделяйки непубликувани досега семейни снимки, на които правят забавни физиономии пред огледалото или си почиват на одеяло на пясъка. Празненството идва само няколко месеца, след като Рири обяви пред целия свят, че е бременна с второ дете, разкривайки наедрялото си коремче по време на полувремето на Супербоул през февруари.

Синът на Риана иска цялото внимание за себе си

Бременната Риана украси корема си с диамантена верижка за 1,8 милиона долара

9-месечният син на Риана с дебют на корицата на Vogue

Още в началото на шоуто тя реши да изненада тълпата и зрителите пред телевизора, галейки стомаха си и постепенно сваляйки ципа на тоалета си, за да разкрие коремчето. Публиката, разбираемо, изпадна в екстаз, а социалните мрежи веднага бяха залети със снимки от представлението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

През март Риана застана на корицата на Vogue заедно с любимите си мъже, отбелязвайки дебюта на едногодишния си син в модата. Тогава тя говори малко повече за майчинството и описа целия процес като легендарен. По думите ѝ, човек не помни живота си преди това, просто знае, че е съществувал, но не е сигурен точно какво се е случило.

До този момент нито Рири, нито A$AP Rocky споделят повече детайли около второто бебе, което не е изненада за феновете. Те разкриха името на сина си година след раждането му, така че най-вероятно ще почакаме доста, за да разберем повече за следващия им наследник.

За още тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари