IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана украси корема си с диамантена верижка за 1,8 милиона долара

16 март 2023 14 30

Попзвездата закри наградния сезон на 2023 с искрящ стил

Getty Images

Getty Images

Риана закри сезона на Оскарите 2023 в искрящ стил. След изпълнението си на номинираната за най-добра оригинална песен Lift Me Up по време на церемонията в неделя, бременната суперзвезда купонясва цяла нощ на партито на Джей Зи и Бионсе в прочутия хотел-ресторант в Ел Ей – Chateau Marmont. На всичкото отгоре Рири беше от горе до долу обсипана с диаманти.

За случая певицата се беше пременила в сребърни сутиен и пола на Valentino, покрити с яркорозов халат. По-впечатляващи обаче се оказаха бижутата, които Риана носеше върху себе си. Попзвездата беше покрита с 250 карата искрящи диаманти на бранда Bayco, като цената им възлизаше на страхотните 2,67 милиона долара.

Само персонализираната диамантена верижка, украсяваща корема на Рири, се оценява сама по себе си на удивителните 1,8 милиона долара. Въпросната верижка е от 139 карата овални, кръгли и шлифовани в роза диаманти, поставени в платина.

35-годишната Риана съчета верижката на корема си с триредова диамантена огърлица с около 96 карата скъпоценни камъни, в комбинация със съответстващи обеци, с още приблизително 12 карата диаманти, както и с пръстен.

По-рано същата вечер изпълнителката на Umbrella излезе на червения килим, облечена в спираща дъха кожена визия на марката Alaïa, която по подобен начин подчертаваше заобления ѝ корем. По-късно тя се преоблече в блестящ ансамбъл на Maison Margiela за вълнуващо изпълнение на номинираната си за „Оскар“ песен от филма „Черната пантера – Уаканда завинаги“.

Риана стана известна със своя разкрепостен майчински стил още по време на първата си бременност миналата година. Вижда се, че основателката на бранда Fenty Beauty, която в момента очаква второто си дете от своя приятел – рапъра A$AP Rocky, продължава да залага на запазената си марка.

Риана разкри миналия месец по време на своя концерт на Super Bowl, че отново е в щастливо очакване като и тогава се появи в гореща визия на Loewe. Рири и Роки вече имат 9-месечен син, чието име все още не е разкрито, а освен това засега те крият и пола на второто си дете.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари