IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След множеството нападки от Кание Уест, Пийт Дейвидсън влезе в клиника

29 юни 2023 18 00

Комикът, който имаше бурна връзка с Ким Кардашян, лекува психичното си състояние

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пийт Дейвидсън е решил да се остави в грижите на професионалисти и е влязъл в рехабилитационна клиника, за да лекува психичното си състояние.

Новината беше потвърдена от близък до 29-годишния комик, като се очаква той съвсем скоро да напусне заведението напълно възстановен. Според официалната информация, Дейвидсън получава лична терапия, която ще се бори с проблемите му, свързани с посттравматичния стрес и диагнозата за личностно разстройство, която получава преди години.

„Пийт сам реши да влезе в клиника, за да се справи с тези проблеми. Семейството и приятелите му са плътно зад него и го подкрепят“, каза източникът пред списание People.

Влизането в клиника идва само седмица, след като Дейвидсън беше официално обвинен от прокуратурата в Лос Анджелис за неразумно шофиране, довело до катастрофа през март. Тогава той блъска автомобила си в къща в известния квартал Бевърли Хилс в Калифорния. За щастие, няма пострадали при инцидента, но обвинителите смятат, че комикът е застрашил живота на хората в квартала.

По време на катастрофата Дейвидсън е бил в колата с приятелката си Чейси Суи Уондърс. Инцидентът се е случил вечерта на 4 март, когато двойката се върнала от ваканцията си на остров Кауаи. Колата на Пийт се е блъснала в пожарен кран, след което е ударила външната част на къща, причинявайки сериозни материални щети. Полицията обаче потвърждава, че никой не е бил ранен, като по това време Пийт не е бил арестуван.

Проблемите на Пийт Дейвидсън зачестиха през последните години, след като той се раздели с Ариана Гранде и започна да скача от връзка във връзка. Най-известната от тях досега е тази с Ким Кардашян, която приключи само след няколко месеца. По време на взаимоотношенията им обаче комикът беше подложен на сериозна психологична атака от страна на Кание Уест, за когото Кардашян беше омъжена осем години и има четири деца от него.

През 2022 година Дейвидсън премина през терапия за лекуване на травми, причинени именно от тормоза на Уест. Рапърът стигна най-далеч, когато публикува видео към песента си Eazy, в което отвлича, завързва и погребва пластилинова версия на комика. След като Пийт и Ким се разделиха през август миналата година, Кание публикува снимка с подправена статия на New York Times, чието заглавие гласеше „Скийт Дейвидсън мъртъв на 28 години“.

„Вниманието и негативността, идващи от Кание и неговото поведение притесняваше Пийт и той трябваше да получи помощ“, каза по това време източник пред списание People. Той допълва, че комикът по никакъв начин не съжалява за връзката си с Ким, но я е прекъснал, защото е искал да се фокусира върху кариерата си.

Пийт Дейвидсън ходил на психолог след нападките на Кание Уест

Пийт Дейвидсън се татуира с инициалите на децата на Ким Кардашян

Ким Кардашян проговори за връзката си с Пийт Дейвидсън

През 2018 година пък Дейвидсън разкри, че е диагностициран с гранично разстройство на личността след години борба с депресия и тревожност. Той обясни, че симптомите на болестта са го накарали да влезе в програма за рехабилитация през декември 2016 година, когато първоначално е вярвал, че психичните сривове, които изпитва, произтичат от тежка употреба на марихуана.

„Тази година беше истински кошмар. Най-лошата година в живота ми, когато бях диагностициран с това и трябваше да се науча да живея с него“, казва комикът през септември 2017 година. Допълва, че е влизал и излизал от психиатрични заведения, откакто е на 9 години, но в момента се чувства добре, след като е получил рецепта за нови стабилизиращи лекарства.

След като влезе в клиника за пореден път, не е ясно дали Дейвидсън ще успее да се появи на делото за катастрофата, насрочено за 27 юли.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари