IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна ваканция – Риана заведе любимите си момчета в родния Барбадос

5 юли 2023 12 30

Изпълнителката се похвали с нов счупен рекорд в Spotify

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана и партньорът ѝ A$AP Rocky се наслаждават на свободното си време в слънчевия Барбадос заедно със своето любимо момче – RZA.

Двойката, която очаква второ дете, намери пролука в натоварените си графици, за да заведе сина си на плажа и да му покаже красотите на островната държава. Рири сподели снимка на любимите си мъже, заснета на фона на залеза. Кадърът показва A$AP Rocky, вдигнал във въздуха едногодишния RZA, а зад тях се разкрива райска гледка от палми, океан и красиво небе. Въпреки че океанът е точно до тях, семейството е решило да се наслади на по-чистата и филтрирана вода в личния си басейн.

„Моите барбадоски момчета“, написа изпълнителката под кадъра, който веднага събра над 3 милиона харесвания. Феновете изпратиха най-добри думи към двойката и им пожелаха да се наслаждават на свободното си време и да се забавляват със сина си.

Рири очевидно се наслаждава на времето у дома. През уикенда тя публикува снимка, показваща как се спасява от високите температури в Барбадос. Държейки чаша, пълна с вкусен сладолед, изпълнителката позира на фона на вилата си, показвайки наедрялото коремче. Тя е облечена само с черно бюстие и къси дънкови панталони с ниска талия, комбинирани със сламена шапка.

Барбадоската красавица и A$AP Rocky са получили специална доставка от вкусния летен десерт, като са успели да опитат както традиционните вкусове, така и няколко по-странни, включително джинджифил и коняк. Не се знае точно какъв е поводът за пътуването до Барбадос – дали е просто семейна ваканция или Риана иска да роди второто си дете в родната си страна. Изпълнителката е в напреднала бременност, като се очаква съвсем скоро да стане отново майка.

Освен че се наслаждава на почивката си, Рири се похвали и с поредния счупен рекорд в музикалната индустрия. Въпреки че не е издавала албум от повече от шест години, тя се превърна в първата изпълнителка, която има 10 песни с над 1 млрд. слушания в платформата Spotify. Също така може да се похвали и като най-младата жена милиардер в САЩ, която е спечелила всеки един долар сама.

Споделяйки за постижението си в Spotify, Риана се пошегува, че е достигнала върха, въпреки че не е издавала албум от 2016 година насам. Тогава на пазара се появи Anti, а феновете постоянно се чудят кога ще дойде и новият студиен запис. До този момент изпълнителката на няколко пъти е забелязвана в звукозаписното студио, но най-вероятно ще трябва да изчакаме още, докато получим нови песни.

В интервю за британския Vogue през март тази година, Рири сподели за напрежението, което усеща за направата на нова музика. Тя описа Anti за най-завършения и най-брилянтния си албум досега, което прави създаването на следващ още по-трудно.

„Има едно напрежение, което поставям върху себе си. Казвам си, че ако не направя нещо по-добро от Anti, няма смисъл да си хабя силите“, споделя тя.

Името на сина на Риана и A$AP Роки най-накрая е разкрито!

Бременната Риана се съблече по бельо за нова фотосесия

Щастлива новина: Риана е бременна с второто си дете

Допълва, че този начин на мислене е токсичен, като не е правилно да гледа така на музиката си, но не може да се спре. Признава, че се опитва да намери светлина в тунела, която да ѝ покаже правилната посока, за да създаде музика, която ѝ харесва. Риана е категорична, че не иска да направи песни, отговарящи на хорското мнение, а такива, които да пасват на стила ѝ.

Все пак феновете бяха зарадвани с две нови парчета миналата година, които бяха част от филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“. Тогава се появиха Lift Me Up, която получи номинация за „Оскар“, и Born Again. Първата дори беше пряка почит към покойния Чадуик Боузман, който изпълняваше главната роля на Черната пантера, но почина през 2020 година от рак.

Освен песните за холивудския проект, Риана беше поканена да забавлява публиката по време на полувремето на тазгодишния Супербол през февруари. Именно на терена тя разкри новината, че очаква второ дете.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари