IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси мама – бременната Риана с най-стилните чанти за сезона

29 юни 2023 10 30

Изпълнителката се включи в първата рекламна кампания на Фарел Уилямс за Louis Vuitton

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

С множество чанти и наедряло коремче, показващо се от разкопчано сако, стилът на бременната Риана достигна нови висоти в последната рекламна кампания на Louis Vuitton.

Поредица от новопубликувани изображения, едно от които се появи на билборд в Париж преди дефилето на лейбъла там миналата седмица, показва певицата, която скоро ще роди второто си дете, крачеща из Ню Йорк с чанти в ръка. Кампанията е организирана от музиканта Фарел Уилямс, който само преди дни представи първата си колекция за Louis Vuitton, след като наследи покойния Върджил Абло като творчески директор на мъжкото облекло през февруари.

Заснети от фотографите Кейзо Китаджима и Мартин Симс, изображенията – и придружаващото видео на кампанията – представят новия поглед на Уилямс върху емблематичната чанта Speedy на Louis Vuitton. Риана е снимана с различни версии на аксесоар, включително в червено, зелено, жълто и синьо. Изпълнителката е облечена с черно сако, закопчано само на гърдите ѝ и показващо наедрялото ѝ коремче. Въпреки напредналата си бременност, Рири очевидно може да се справи с тежестта на няколко чанти, като в същото време държи и чаша с кафе.

Според френската марка, барбадоската красавица е била избрана за лице на кампанията по време на бременността си, защото е символ на човешкото овластяване и типичната ежедневна икона. Модната къща допълва, че изображенията отразяват подхода на Фарел Уилямс към емблематичните дизайни на чантите Louis Vuitton.

Другите снимки, на които Рири показва аксесоарите от френската марка, включват разходката из Ню Йорк, но този път със скъсен бял потник, отново разкриващ бременното ѝ коремче. Този път тя носи дълго дънково яке, комбинирано с дънкова пола и пухкави ботуши. За да завърши визията, Риана носи огромна чанта на Louis Vuitton, която може да побере двете ѝ деца.

На допълнителни изображения изпълнителката е облечена в изцяло черен тоалет, комбиниран с червено-черно палто на квадратчета. Този път е избрала по-малки чанти, но само в жълт цвят, като две са преметнати през рамо, а третата е в ръката ѝ.

Стилът на бременната Риана предизвика множество различни реакции, още когато тя носеше първото си дете. Тогава тя заяви, че няма да се подчинява на хорското мнение и да спазва някакви граници, обличайки се както намери за добре. Често я виждахме с разголен корем или прозрачни тоалети както по улиците на големите градове, така и на червения килим.

След като роди сина си RZA, Рири бързо обяви втората си бременност и продължи с провокативните визии. Преди няколко дни беше забелязана заедно с приятеля си A$AP Rocky пред известен ресторант в Ница, където носеше прилепнало полупрозрачно боди и токчета, допълнени със зелено ветрило.

Бременната Риана се съблече по бельо за нова фотосесия

Бременната Риана украси корема си с диамантена верижка за 1,8 милиона долара

Риана е секси мама в новото шоу на Savage x Fenty

„Риана има множество причини да бъде благодарна в момента. Тя много се радва за втората си бременност и начина, по който я обяви пред света“, каза източник през февруари след шоуто на изпълнителката по време на Супербол, където разкри и наедрялото си коремче. Вътрешният човек добави, че Рири винаги е искала много деца и е изключително щастлива, че синът ѝ скоро ще си има братче или сестриче.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари