IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит окончателно изтри татуировка в чест на Антонио Бандерас

14 юли 2023 08 40

Вместо това, тя посвети една на децата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мелани Грифит показа на света, че вече нищо не я свързва с Антонио Бандерас, след като изтри и татуировка, направена преди време в негова чест.

Актрисата наскоро бе забелязана в Лос Анджелис, където фотографите не спряха да я снимат. Кадрите бързо обиколиха социалните мрежи, а феновете посочиха, че има лека промяна в рамото на Грифит. Вместо името на Антонио Бандерас, там вече стоят тези на четирите ѝ деца. Дизайнът на новата татуировка е доста интересен, наподобяващ кръстословица.

Новата татуировка включва първите имена на децата на грифит – Стела, която споделя с Бандерас, Александър, който се ражда от бившия ѝ съпруг Стивън Бауър, Дакота и Джеси Джонсън, които са от бившия ѝ съпруг Дон Джонсън. Дизайнът върху рамото се виждаше чудесно, тъй като Грифит бе облечена с черен потник, комбиниран с бяла макси пола, черни слънчеви очила и черни ръкавици без пръсти.

Мелани и Антонио Бандерас се разведоха окончателно през 2015 година, след като се разделиха година по-рано. Тогава двамата споделиха общо съобщение до феновете и медиите, в което казват, че заедно са взели решението да прекратят близо 20-годишния си брак, оставайки с добри чувства един към друг. „Уважаваме се взаимно, нашите семейства и приятели, както и оставаме с добри спомени за времето, прекарано заедно“, пишеше още в съобщението.

Грифит и Бандерас, които се женят през 1996 година, останаха близки и след раздялата. През 2019 година актьорът сподели пред списание People, че винаги ще обича бившата си съпруга.

„Мелани не е моя съпруга вече, но мисля, че винаги ще си остане най-добрата ми приятелка. Обичам я и винаги ще я обичам. Тя е моето семейство“, каза той. Въпреки че вече не е женен за актрисата, Бандерас бе категоричен, че тя винаги ще остане един от най-близките му хора. Същото важи и за децата ѝ, които не са от него, но в голяма степен той ги отглежда.

Мелани Грифит се снима по бельо на 63, но защо?

Мелани Грифит със специална изненада за рождения си ден

Бандерас ще плаща $65 000 месечно на Мелани Грифит

През март Грифит сподели две снимки, на които присъства и Бандерас. Двамата са решили да покажат на света, че бившите съпрузи могат да бъдат приятели и всъщност да се разбират много по-добре от очакваното. „Обсипваме нашата Стела с любов“, написа актрисата под кадрите, на които е и общата им дъщеря.

Премахването на татуировката започна още през 2014 година. Първоначалният дизайн, направен в края на 90-те, включва сърцевидна форма и името „Антонио“. Същата година актрисата се появи на филмов фестивал в Италия, където се видя, че на ръката ѝ е останало само сърцето, а името на актьора е леко избледняло.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари