IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит на 65 - стилна в малка черна рокля

11 август 2022 16 30

Актрисата отпразнува специалния ден в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мелани Грифит навърши 65 години със стил!

Актрисата беше засечена преди няколко дни на разходка из Западен Холивуд, Калифорния, носейки дреха, която мнозина биха изключили от гардероба си след определена възраст. Грифит обаче реши да вдъхне кураж на всеки, който се смята за стар и да му покаже, че модните тенденции всъщност нямат ограничения и са направени за повдигане на настроението. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @__celebrity___style

Папараците успяха да уловят Мелани в малка черна рокля, чиято дължина стигаше едва до началото на бедрата. Тоалетът се характеризираше с дълги ръкави и висока яка, като беше комбиниран с мрежести чорапогащи и високи черни кубинки. Косата на актрисата беше оформена в перфектен висок кок, а няколко кичура се спускаха от двете страни на лицето. 

Аксесоарите на Грифит бяха сведени до минимум, състоящи се само от черна чанта през рамо, висящи обеци и широка усмиква. Гримът също беше без забележки, включващ черна очна линия и ярко червено червило

Въпреки че не е много ясно с кого точно Мелани е прекарала рождения си ден, близката й приятелка Крис Дженър изпрати най-добрите си пожелания. Тя публикува серия от снимки в социалните мрежи, заснети през годините. Дженър описа актрисата като "най-невероятната приятелка, майка, дъщеря и сестра"

"Ти си красива отвътре и отвън и аз съм благословена, че те имам в живота си! Обичам те лудо!", завърши Крис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

През последните години Грифит се опитва да стои все по-далеч от общественото пространство, но все пак позволява на папараците да я снимат, когато има повод за излизане. Така се случи и през октомври 2021 година, когато актрисата беше забелязана в италиански ресторант в Лос Анджелис за 32-ия рожден ден на дъщеря си Дакота Джонсън. 

Този януари пък Грифит публично почете 92-ия рожден ден на майка си Типи Хедрън, публикувайки галерия от снимки в социалните мрежи. "Честит рожден ден, мамо! Ти си толкова красива, грациозна, мила, елегантна и си на 92!", написа тя под публикацията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

По-малката дъщеря на Мелани - Стела Бандерас, която е от бившия й съпруг Антонио Бандерас, отпразнува 64-ия рожден ден на майка си миналата година, изпращайки й балони, изписващи думата "МАМА". Грифите се похвали на последователите си с подаръка, пишейки че обича дъщерите си. 

През 2020 година пък актрисата сподели снимка, на която позира пред портата си, която беше украсена с балони и банер "Честит рожден ден". По това време тя разкри, че децата й, които включват и син Александър, заедно с бившите й съпрузи за отговорни за декора. 

"Получих цветя, подаръци и мили пожелания по телефона от децата, бившите ми съпрузи и тоооолкова много приятели", написа Грифит тогава. Тя благодари на всеки, който мисли за нея и я обсипва с любов. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Тъй като последните й два рождени дни бяха прекарани под знака на изолацията, тази година Мелани е решила да се позабавлява, а малката черна рокля е напълно подходяща за това. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари