IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От плуване с акули до скачане с парашут – подаръците на Том Круз към колегите му

14 юли 2023 16 30

Актьорът е зарадвал партньорите си от „Мисията невъзможна“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Круз е известен с това, че всяка година изпраща на холивудските си приятели кокосова торта за празниците, но този път реши да вдигне летвата още по-високо, отделяйки специално внимание на колегите си от „Мисията невъзможна“.

61-годишният актьор отново е на големия екран със седмата част от екшън поредицата, която носи името „Мисията невъзможна: Пълна разплата, част първа“. Освен Круз, в актьорския състав се завръщат познати лица като Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кърби и Ребека Фъргюсън. Към тях се присъединяват няколко нови имена, включително Хейли Атуел и Пом Клементиев.

Том Круз,

От ляво надясно: Саймън Пег, Пом Клементиев, Том Круз, Хейли Атуел и режисьорът Кристофър Магуайър. Снимка: БГНЕС

Като един от новаците в поредицата, Атуел заяви пред списание People, че е била дълбоко трогната от прекрасните и смислени подаръци, които Том Круз е раздал на колегите си. Тя прекарва цели три години и половина в компанията на холивудската звезда, тъй като снимките се проточват заради коронавируса и изолацията. През това време Атуел е изкарала няколко рождени дни с колегите си, на които е получила специални торти от Круз.

За един от празниците си актрисата си спомня, че е получила красива амфора от Том, която описва като „красива стара изработка от глина, която има в себе си филтрираща система“. Въпреки че в първия момент си помислила, че водата ще бъде ужасна заради глината, Атуел признава, че бързо си променила мнението и сега не може да различи филтрираната от минералната вода.

Том Круз,

Снимка: БГНЕС

Пом Клементиев, която също е част от новаците в „Мисията невъзможна“ и се изправя лице в лице с героя на Круз, признава, че е голяма фенка на кокосовата торта.

„Замразявам я, след което я ям замразена. Просто ям от нея всеки ден. Това правех миналата година по Коледа. Започнах я, когато я получих, след което я ядох всяка сутрин, така че се дрогирах със захар. Не беше много добре за здравето ми, но пък беше много вкусно“, казва Пом.

Том Круз,

Снимка: БГНЕС

Това обаче не са единствените подаръци, които Круз прави. Всъщност те са едни от най-малките в арсенала му. Другите са били изпълнени с мисъл и специално направени за въпросния получател. Клементиев разказва, че така се сдобила със скачане с парашут, след като получила разрешението си. Уроците били изцяло платени от Круз, който ѝ ги подарил като прощален подарък след края на снимките.

„Той ми намери учител и се научих да скачам, след което получих разрешително и дори скачах с Том. Сега съм толкова пристрастена, че го правя няколко пъти в годината“, признава френската актриса.

Актьор от друго измерение – Том Круз получи награда, докато пилотира боен самолет

Том Круз пропуснал Оскарите заради Никол Кидман

Захари Бахаров прави компания на Том Круз в „Мисията невъзможна 8“?

Въпреки че работи с Круз от третата част на „Мисията невъзможна“, излязла през 2006 година, Саймън Пег продължава да се изненадва от жестовете, които колегата му прави. По думите му, Том винаги иска да покаже колко много цени приятелите и партньорите си, като им подарява подаръци, които са ценни за тях и са напълно подходящи.

„Мисля, че толкова е писнало да бъде център на внимание, че иска да обърне внимание на другите. И просто е много щедър относно показването на благодарност към нас и винаги иска да е сигурен, че разбираме и усещаме колко сме важни за него и колко ни цени“, казва Пег.

Том Круз,

Снимка: БГНЕС

Един от начините, по които Том показал благодарност към екипа, е било чрез гмуркане с акули по време на почивка от снимки. „Снимахме някъде близо до крайбрежието, където има акули и един следобед всички се събрахме и отидохме да се гмуркаме“, казва Саймън. За да стигнат до мястото, Том е подкарал хеликоптер, с който е закарал екипа си и всички те са имали възможност да хранят акули от подводна клетка.

„Мисията невъзможна: Пълна разплата, част първа“ вече е в кината.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари