IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

20 юли 2023 14 30

Актьорът официално подаде молба за разтрогване на 7-годишния им брак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джо Манганиело официално подаде молба за развод със София Вергара на 19 юли.

Това се случва точно два дни след като 51-годишната актриса от сериала „Модерно семейство“ и 46-годишният актьор от „Професия: стриптийзьор“ потвърдиха, че със 7-годишния им брак всичко е свършено.

В документите за развода, получени от сайта TMZ, Джо е цитирал стандартните „непреодолими различия“ като причина за раздялата си със София. Изданието обаче твърди, че основните различия на двойката са били по темата за наследниците.

Манганиело е искал деца, докато Вергара, която има 31-годишен син Маноло от предишна връзка, не е била на вълна „създаване на поколение“.

Сайтът твърди още, че отчуждените съпрузи имат железен предбрачен договор, в който се казва, че всеки от двамата ще запази само активите, които сам е натрупал/спечелил преди и по време на брака им.

София и

София и Джо през 2014 г.; Снимка: Getty

Източникът твърди, че Джо не планира да оспорва предбрачния договор, въпреки че София има много повече милиони в банковата си сметка от него самия.

Джо и София се ожениха през ноември 2015 г., след едногодишна връзка.

София и

Последната официална поява на София и Джо през март, 2023 г.; Снимка: Getty

Вергара и Манганиело направиха съвместно изявление относно раздялата си пред сайта Page Six на 17 юли с думите: „Взехме трудното решение да се разведем. Като двама души, които много се обичат и са загрижени един за друг, ние учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си“.

Източник също твърди пред Page Six, че раздялата на Джо и София е била неизбежна, тъй като двамата не живеели заедно от известно време и като цяло вече се били отчуждили.

Въпреки мрачните новини в личния ѝ живот, родената в Колумбия София в момента е на слънчева почивка в Италия, в компанията на приятелки.

Тя редовно споделя свои снимки по бански от въпросната почивка, демонстрирайки че не е особено притеснена от предстоящия ѝ развод.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари