IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Хемсуърт с мило послание за рождения ден на Елза Патаки

20 юли 2023 17 50

Съпругата на актьора навърши 47 години

Снимка: iStock

Снимка: Getty Images

Крис Хемсуърт не пропусна да отбележи рождения ден на любимата си Елза Патаки!

39-годишният актьор публикува серия от снимки в социалните мрежи, на които е заедно със съпругата си, празнувайки началото на 47-ата ѝ обиколка около Слънцето. Хемсуърт изрази любовта си под кадрите, разтапяйки не само сърцето на Елза, но и на всяка една жена сред милионите му последователи. Въпреки че думите бяха събрани само в едно изречение, те бяха напълно достатъчни, за да покажат колко много Крис цени жената до себе си.

„Честит рожден ден на моя партньор в престъпленията. Обичам те завинаги, наздраве за още много поводи“, написа актьорът под колекцията от забавни и щастливи кадри.

Сред снимките имаше и видео, на което Патаки седи в ресторант, а пред нея е поставена шоколадово-ягодова торта със свещ отгоре, а на заден фон се чува как Хемсуърт пее „Честит рожден ден“ заедно с няколко приятели. Рожденичката очевидно се забавлява, като се вижда как се смее и ръкопляска, след което смело духа свещта, пожелавайки си нещо.

След това може да видим Хемсуърт и Патаки заснети как си отхапват от тортата, държейки я пред лицата си. Разбира се, това не беше единственото сладко за вечерта. Оказва се, че Елза е получила още една торта, но много по-малка, като до нея е изписано „Честит рожден ден, Елза“ с шоколадов топинг. Третото сладко изкушение, което рожденичката получава, е кокосова торта с плодове, около която отново е изписано „Честит рожден ден, Елза“ отново с шоколадов топинг.

Съпругата на Крис Хемсуърт получи множество поздравления под публикацията на актьора, включително и от колегата му Джеръми Ренър. Той написа: „Честит рожден ден, ЕЛЗА“, добавяйки и сърце. Почитатели на двойката също изпратиха най-милите си пожелания към Патаки, изразявайки надежди това да е началото на много щастлив период не само в професионален, но и в личен план.

Въпреки прибързания брак, Крис Хемсуърт и Елза Патаки са сред най-стабилните двойки в Холивуд

Крис Хемсуърт и Елза Патаки с 8-годишните си близнаци на червения килим

Бедствие: Жената и трите деца на Крис Хемсуърт били блокирани в дома си с дни

Крис и Елза се женят през 2010 година и имат три деца – 11-годишната Индиа Роуз и 9-годишните близнаци Саша и Тристан. По-рано през месеца актьорът показа как се наслаждава на семейното време, играейки си с момчетата по време на ваканция в Испания. Хемсуърт позира заедно със Саша и Тристан на плажа, а на друга снимка, селфи, виждаме как гордият баща се снима само с едно от момчетата, което е изплезило език към камерата.

„Малко забавление под испанското слънце“, написа актьорът под колекцията от кадри, която включваше още и снимка с Патаки на фона на испанското знаме. Двамата бяха заснети и как скачат във водата от частната си яхта, зареждат се с витамин D на палубата и се забавляват с приятели, докато разглеждат красиви природни картини.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари