IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейно щастие – Сара Мишел Гелар и Фреди Принц заведоха децата в Италия

20 юли 2023 16 30

Четиримата посетиха местните забележителности

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Мишел Гелар реши (почти) да прекрачи правилата си, споделяйки снимки на своите деца. Актрисата и цялото ѝ семейство са на почивка в Италия, като кадри от обиколката им се появиха в социалните мрежи, но лицата на децата бяха закрити. По този начин Гелар продължава да запазва самоличността на сина и дъщеря си, като до този момент избягва да ги запознава със светския живот.

Преди няколко дни звездата от „Бъфи, убийцата на вампири“ сподели няколко снимки в историята си в Instagram от семейната ваканция във Флоренция. На една от тях се вижда 10-годишният ѝ син, Роки, който позира заедно с баща си – Фреди Принц-джуниър – и двамата гледат към железопътни релси, сякаш очакват влака.

На друга снимка Гелар и съпругът ѝ се усмихват, а до тях е застанала 13-годишната им дъщеря Шарлот. Актрисата също така публикува фото на цялото семейство, закривайки лицата на децата си със зелени сърчица. „La mia famiglia a Firenze Italia“, написа тя, което се превежда като „Семейството ми във Флоренция, Италия“.

Въпреки че известната двойка се опитва да поддържа личния си живот далеч от общественото пространство, през 2020 година Гелар говори пред списание People относно домашното обучение по време на изолацията и как помага на децата си да наваксат с уроците. Признавайки че процесът не е особено лесен, тя каза, че преминава през него с разбиране и осъзнаване, че няма точно правило, по което да се води. По думите ѝ, никой не е перфектен и всеки се адаптира към ситуацията по най-добрия начин.

„Всичко, което можем да направим, е да бъдем в най-добрата си форма и да разберем, че нивото, на което сме ние, може да не е същото, на което са нашите деца в този момент, но тяхната гъвкавост и независимост са качества, които най-вероятно ще им бъдат от полза в по-късен етап от живота, така че е важно да ги научим и на това“, смята актрисата.

Година по-рано Принц-джуниър каза пред списание People, че дъщеря му е наследила неговия талант в кухнята. Тогава той говореше за приготвянето на вечеря за Деня на благодарността, обяснявайки че Шарлот обича да помага и да е въвлечена в целия процес на готвене. „Тя прави поне една гарнитура всяка година. А синът ми просто яде. Така че се допълват! Но тя наистина изпитва удоволствие от готвенето и постоянно ме пита дали имам нужда от помощ“, казва гордият татко.

Сара Мишел Гелар: Важно е да говорим с децата си за различната сексуалност

Сара Мишел Гелар роди момченце

Въпреки че рядко се появява в социалните профили на родителите си, а, когато го прави, е със закрито лице, наскоро Шарлот присъства на светско събитие заедно с майка си. Двете дами бяха заедно на специална прожекция на филма Do Revenge с участието на Гелар. Тогава Шарлот носеше красив розов блейзър, който пасваше на грима ѝ.

През 2020 година Гелар разкри в предаването Today, че синът ѝ е бил диагностициран с късогледство. Тя забелязала, че Роки често мигал, докато е пред екрана, но първоначално го отдала на адаптирането му към технологиите след дългата почивка по време на коронавируса, когато те са почивали от екраните. След консултация с очен лекар, диагнозата за късогледство е била поставена.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари