IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл планират преместване в Малибу 

27 юли 2023 08 30

Двамата искат да продадат имението си за 14,6 милиона долара

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и съпругата му Меган планират важна промяна в живота си. Според някои източници, двойката планира да се премести от Монтесито в Малибу. Като първоначалните им намерения са да продадат имението си за 14,6 милиона долара.

След като пристигнаха от Великобритания в САЩ, херцогът и херцогинята на Съсекс си избраха луксозен имот в Калифорния. Той разполага с девет спални и огромен двор, в който да играят децата им.

За квартал Монтесито е известно, че е изпълнен с множество зеленина, сред която са разположени именията на богатите.

Макар Хари и Меган да харесват много дома си, в който посрещнаха второто си дете, те възнамеряват да го заменят с по-хубав. И по данни на някои американски медии, те вече ходят на огледи за него.

Маркъл цели завръщане в Холивуд

Твърди се, че след неуспешния проект с подкаста, в момента жената на принца се опитва да получи нова работа като актриса. И за да осъществи амбициозния си план, е подписала договор с известния холивудски агент за таланти Ари Емануел. Той представлява агенцията William Morris Endeavour (WME) и се е ангажирал да ѝ уреди най-доброто.

Мъжът е известен с това, че работи със звезди като Дуейн Джонсън, Адел и тенисистката Серина Уилямс.

Смята се, че херцогинята на Съсекс се стреми да разшири медийния си профил като освен да се снима в кино продукции, иска да добие опит като продуцент, филантроп и създател на съдържание в социалните мрежи.

Меган Маркъл

Снимка: Getty

Жената на Хари ще отваря магазин

По данни на The Mirror, в момента Меган подготвя свой магазин в хотелски апартамент близо до нейната агенция за таланти в Лос Анджелис. Това е и една от причините двамата с Хари да желаят да се преместят.

„Тя е насочена към по-големи възможности. Тя иска да бъде силен играч в Холивуд“, каза експертът от шоубизнеса Кинси Скофийлд за GB News.

В момента най-вероятно херцогинята на Съсекс пътува повече от три часа от Монтесито до Лос Анджелис. Ако се премести в Малибу, това ще става за около 40 минути.

„Не е сигурно дали ще продадат Монтесито или просто ще си купят нещо ново в Малибу. Обмислянето на преместването идва, когато Меган реши да се фокусира към Холивуд“, коментира източник на The Express.

Слуховете за раздяла между Меган Маркъл и принц Хари са преувеличени

Принц Хари и Меган Маркъл демонстративно игнорираха рождения ден на кралица Камила

Експерт: Меган Маркъл отиде твърде далеч с драмата с кралското семейство

Двойката иска да е заобиколена от големи звезди

В случай, че Хари и Меган заживеят в центъра на Лос Анджелис, около тях ще има много известни личности, с които могат да общуват. Така например в Малибу имат имоти Шер, Лейди Гага, Леонардо ди Каприо, Майли Сайръс и Чарлийз Терон. Освен това там са ситуирани офисите на известни продуценти и студиа, с които могат евентуално да работят.

Смята се, че приятелите на Меган също живеят в района и чрез тях те могат да подобрят връзките, които имат до момента.

През 2019 г. доведеният брат на Меган – Том, разкрива, че като малка тя е била често в Малибу. Двамата живеели в Уудланд Хилс, което е близко до квартала.

Хари и

Снимка: БГНЕС

Според запознати, принцът и жена му вече са били на няколко огледа на въпросното място.

За още новини от света на кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари