IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл демонстративно игнорираха рождения ден на кралица Камила

20 юли 2023 08 40

Семейство Съсекс се въздържа от публични поздравления

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл демонстративно пренебрегнаха рождения ден на кралица Камила. На 17 юли кралица Камила отпразнува 76-ия си рожден ден със салют и песента „Happy Birthday“, изпълнена от Irish Guards Band в Лондон. Тя получи пожелания за рожден ден от кралски фенове в социалните медии, както и от основния акаунт на кралското семейство.

„Честит рожден ден на Нейно Величество кралицата днес!“, гласеше официалното съобщение. Принцът и принцесата на Уелс също се присъединиха към поздравленията.

Но принц Хари и Меган Маркъл, които живеят в САЩ, не се появиха в този важен ден за новата кралица.

Двойката вече няма акаунти в социалните мрежи. Настоящите членове на кралското семейство обаче също невинаги честитят личните празници на семейство Съсекс.

Известно е, че има и напрежение между принц Хари и кралица Камила. Херцогът на Съсекс не крие това и в книгата си – Spare. Там той я нарича „злодей“ и не пропуска да коментира, че според него тя „играе дълга игра“. Той също така я обвинява, че е виновна за развода на родителите му. До този момент Камила не е коментирала неговите думи.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари