IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слуховете за раздяла между Меган Маркъл и принц Хари са преувеличени

25 юли 2023 10 40

Ето какво разказва източник, близък до семейството

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари винаги действат като единен фронт във всичко. Източници, близки до двойката, уверяват, че новината за предстоящия развод на семейство Съсекс е силно преувеличена.

Причината за раздора в семейството е, че Хари и Меган са решили да поемат по различни кариерни пътища. Той ще пътува до Африка, за да заснеме нов документален филм за застрашените животни за Netflix, докато Меган вероятно ще се съсредоточи върху собствените си проекти в Холивуд.

Слуховете за развод се засилиха тази седмица, като източник каза на RadarOnline, че семейство Съсекс се „разпада“. Но тези твърдения са развенчани.

Приятел на двойката каза, че клюката е „буквално от нищото“, а кралският публицист Кати Никол настоява, че принц Хари и Меган Маркъл са „много, много близки“. Тя уверява, че между тях има „искра, която винаги е изглеждала много интимна“.

Освен това принц Хари и Меган Маркъл дават приоритет на личните отношения след бизнес неуспехите. Те се справят заедно с финансови и кариерни кризи, след като са изправени пред множество неуспехи в съвместните си бизнес начинания.

Херцогът и херцогинята на Съсекс насочиха вниманието си към личния си живот, като насрочиха повече срещи и промениха баланса между работа и взаимоотношения: двойката иска да прекарва повече време с приятелите и децата си в Санта Барбара.

Източник каза пред списание Closer, че двойката се опитва да облекчи напрежението по всякакъв възможен начин: „Те имат толкова много работа в момента и се опитват да бъдат разумни и практични и да вложат цялата си любов един в друг и в прекрасните деца, които вече са толкова щастливи да имат“.

Семейство Съсекс възприеха нов поглед върху живота на фона на противоречиви изявления за състоянието на връзката им поради финансови сътресения. След като загубиха сделката със Spotify, източник каза на PageSix, че Хари и Меган са под огромен обществен натиск. Съвсем скоро вътрешен човек каза, че двойката дори се е разделила, за да може принцът да остане сам със себе си за известно време.

Също така се говори, че двамата не само са в добри отношения, но и обмислят закупуването на къща на брега на морето близо до центъра на Лос Анджелис. Става въпрос за място, където дом имат едни от най-големите звезди в Холивуд, сред които Саймън Коуел, Шер, Лейди Гага и Леонардо ди Каприо.

Източникът казва, че ключов фактор при търсенето на къща от херцозите на Съсекс е близостта до центъра на Лос Анджелис и Бевърли Хилс, който е на по-малко от час път.

В момента пътуването в час пик от имението им Монтесито до града в Холивуд Хилс може да отнеме повече от три часа.

Също така явно Хари е вече доста свързан с живота си в САЩ и все повече се изолира от приятелите си във Великобритания. Той отдавна е изключил връзката си с родината. Оказва се, че след връзката му с Меган Маркъл, той се е изолирал от голяма част от своите приятели и довереници, с които някога е бил близък в Обединеното кралство.

Съобщава се, че херцогът на Съсекс, който се оттегли от кралските си задължения през 2020 г., няма връзка с много от британските си приятели, включително с бившата си бавачка, с която някога е бил много близък.

Принц Хари е обвиняван, че изоставя британските си корени и все повече се свързва с живота си в САЩ.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари