IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мисли Жизел Бюндхен за връзката на Том Брейди и Ирина Шейк?

26 юли 2023 12 30

Бразилката и футболистът се разделиха след 13-годишен брак

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Изглежда, че Том Брейди и Жизел Бюндхен официално са изгорили всички мостове за връщане един към друг, след като и двамата продължиха напред с живота си след развода. Бразилката е в непотвърдена връзка с треньора си по джиу-джицу, а куотърбекът бе свързван с няколко известни дами, като последната от тях е Ирина Шейк.

Докато слуховете за връзка с Ким Кардашян може да бяха леко преувеличени, тези за такава с Шейк имат по-стабилни доказателства. Наскоро рускинята бе забелязана в дома на Брейди за един романтичен уикенд. Папарашките снимки веднага обиколиха медиите и социалните мрежи, показвайки как Том нежно докосва лицето на Шейк, а след това двамата се качват заедно в кола и заминават в неизвестна посока.

Според източник, Брейди е поканил моделката в дома си в Лос Анджелис, за да прекарат няколко дни заедно в къщата, която е наел. Смята се, че двамата поддържат връзка от няколко седмици, но засега нещата не са сериозни, а по-скоро клонят към летен флирт. По думите на източника, между двамата има привличане, като до този момент те не са били в никакви романтични или други отношения.

Друг вътрешен човек споделя пред списание People, че Брейди и Шейк са започнали да се опознават, след като се запознали на сватбата на милиардера Джоузеф Нахмад и моделката Мадисън Хеадрик, състояла се през юни тази година в Италия. До този момент няма официална информация за естеството на връзката, но моделката и футболистът са напълно свободни за подобни флиртове, след като не са обвързани с други хора.

Том се раздели със съпругата си Жизел Бюндхен през октомври миналата година, слагайки край на 13-годишен брак. Двамата отглеждаха заедно 13-годишния си син Бенджамин и 10-годишната си дъщеря Вивиан, както и 15-годишният Джак, който е син на Брейди от връзката му с Бриджет Мояхан.

Що се отнася до мнението на Жизел за връзката на бившия ѝ с нейна колежка, тя не таи лоши чувства. В момента моделката е на ваканция в Бразилия, където отпразнува и рождения си ден. Въпреки че не иска да се занимава с новини около Брейди, тя е заявила пред свои приятели, че се радва за него и иска той да бъде щастлив.

След развода Том беше свързван романтично с няколко известни дами, включително Рийз Уидърспун и Ким Кардашян. Русокосата красавица също наскоро се разведе със съпруга си Джим Тот, от когото има 10-годишен син. Въпреки всички предположения за любов, както с Рийз, така и с Ким, отношенията на Брейди са изцяло приятелски.

Носителят на 7 титли от Super Bowl за първи път бе свързан с Шейк, след като двамата бяха хванати да напускат хотел Bel-Air в петък следобед. След това те били забелязани да се връщат заедно в дом в Лос Анджелис, който бил нает от Брейди. На един от светофарите футболистът бе хванат да гали лицето на Шейк, докато двамата си говорят.

Романсът между Жизел Бюндхен и Хоаким Валенте става все по-горещ!

Драмата е зад гърба им – Том Брейди поздрави Жизел Бюндхен за Деня на майката

Жизел Бюндхен за новия си приятел: Той е човек, на когото се възхищавам и вярвам

На следващата сутрин рускинята беше видяна да напуска къщата на Брейди, след което той отново я взе от хотела ѝ в събота.

Шейк споделя грижите за 6-годишната Леа с актьора Брадли Купър, а преди това беше във връзка с Кристиано Роналдо. Докато с футболиста нещата приключиха драматично и двамата не поддържат връзка, дори приятелска, то с актьора всичко е наред. Ирина и Брадли на няколко пъти са забелязвани заедно на разходка, като дори прекарват празниците на едно и също място, изграждайки на Леа възможно най-стабилната семейна среда.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари