IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото на звездите – стилната Дженифър Лопес в Италия

14 август 2023 12 30

Изпълнителката се наслаждава на почивката си, като намери време дори да попее на гостите в известен ресторант

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес определено знае как да се забавлява и да изглежда добре по време на лятната си почивка.

Актрисата и певица наскоро беше забелязана да се наслаждава на ваканцията си в Италия, пазарувайки на известния остров Капри, след което се качи в частната си яхта, на която събира тен от няколко седмици. Тя дори намери време да попее за гостите в известен ресторант, показвайки че може съвсем спокойно да съчетава полезното с приятното.

Облечена в сексапилно черно горнище на бански с халтер деколте и бели дънки, Джей Ло обиколи местните магазини за дрехи и сувенири в Капри. Тя допълни визията с бяла разкопчана риза с дълъг ръкав, черна шапка с широка периферия и черни слънчеви очила. Плетената ѝ чанта беше напълно подходяща за всички артикули, които звездата можеше да си купи, поради големия си обем.

Лопес, която отбеляза 54-ия си рожден ден през юли, посети местен ресторант, където опита и няколко италиански специалитета. Малко след това тя бе забелязана да пристига в Нерано – селце на крайбрежието на Амалфи, привличащо туристите със своите автентични храни и малки, живописни улички. За разходката там Лопес смени тоалета, обличайки флорална рокля, комбинирана с бели слънчеви очила.

В социалните мрежи звездата обобщи първия ден от ваканцията си с видео, в което събра всичките си приятни и незабравими моменти. В феновете могат да видят как Лопес се наслаждава на вкусната италианска паста, няколко летни селфита и снимки от различните кътчета на Италия. Този път Лопес е със семейството и няколко приятели, но Бен Афлек е останал в Америка заради децата си и работните си ангажименти.

Докато опитваше едно от ястията във видеото, Джей Ло заговори към камерата с акцент, казвайки „Това са спагети равиоли“, преди вкусно да си похапне. Малко след това тя показва и колко прекрасно изглежда традиционното италианско ястие.

Тайните на звездите – Дженифър Лопес споделя триковете си за гримиране

Аксесоари 2023: Дженифър Лопес и любимата ѝ чанта

Визия на деня: Дженифър Лопес и голата рокля, която си заслужава

Лопес също така се погрижи да улови красивата природа на Нерано, като показва окъпания от слънце плаж до ресторанта. Докато въртеше камерата около заведението, което се намира на палуба над водата, тя разкри, че към нея се е присъединила и група приятели. Видеото показва и как Лопес блести на фона на италианското слънце и позира в огледалото, давайки възможност на феновете да видят по-отблизо тоалета ѝ за изпълнения със забавления излет.

Няколко часа преди публикацията си с вкусния обяд, Лопес също сподели видео в историята си в Instagram, където показа как си почива на частна яхта, а зад нея се разкрива красив италиански бряг.

През изминалия уикенд пък Джей Ло зарадва присъстващи в ресторант на Капри, като им изпя някои от най-големите си хитове. Носейки сребърна рокля, тя изненада вечерящите, взимайки микрофона и свирейки на тамбура за импровизираното шоу.

За още новини за света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 8 месеца )