IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аксесоари 2023: Дженифър Лопес и любимата ѝ чанта

21 април 2023 12 30

Новата кампания идва навреме за Деня на майката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес е изиграла безброй роли в кариерата си – от актриса през музикант до дизайнер, но безспорно най-важната сред тях е тази на майка.

Именно майчинството е засегнато като основна тема в новата кампания на Coach – марката, с която Джей Ло отдавна има близки взаимоотношения. Само месец преди световния Ден на майката, от компанията пуснаха нови снимки, които служат като идеалното вдъхновение за празничните пролетни дни, в които честваме най-важната жена в живота на всеки от нас.

Кампанията е заснета от модния фотограф Джошуа Ууд, който е снимал за Gucci, Wales Bonner и Byredo. Снимките акцентират върху някои от характерните чанти на Coach, включително Rogue и Tabby в пастелни цветове и флорални декорации за пролетта. Цветята определено играят голяма роля в артистичното направление на колекцията. Всяко изображение на кампанията включва флорален мотив, независимо дали става дума за саксия с цветя, тоалет с флорални щампи или Лопес, позираща в цветна градина.

На едно от изображенията изпълнителката позира във флорален тоалет, комбиниран с черни сандали. Седнала на стълби до голяма делва с красиви бели рози, Джей Ло държи в ръцете си розовата чанта Rogue, върху чиято повърхност са залепени множество цветчета. На друга снимка Лопес е облечена с кафява блуза с дълъг ръкав, изписана с логото на Coach, а в скута си държи малката розова чанта Tabby.

„Всяко едно дете е уникално. Нашето възпитание е това, което им помага да процъфтяват“, казва Лопес в клип за кампанията, добавяйки че в края на деня всеки от нас се нуждае само и единствено от любов. Звездата е горда майка на близнаците Еме и Макс и стана мащеха на Вайълет, Серафина и Самюел, които са деца на Бен Афлек от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Лопес и Coach са едно семейство от 2019 година, когато изпълнителката бе посочена за глобален посланик на марката. Тя започна да се появява в рекламни кампании през пролетта на следващата година. Историята ѝ с Coach обаче е от много по-дълго, като през 2002 година носи чантата Coach Signature в клипа към песента си All I Have.

През октомври 2020 година лейбълът представи нов стил чанти, изработени в сътрудничество с Джей Ло. Аксесоарът беше в класически стил, модернизиран от изпълнителката и изпълнителния директор на Coach Стюарт Вевърс. Звездата също така се появи в коледната реклама на марката през ноември миналата година.

Любим аксесоар: Дженифър Лопес със специално колие

Кобалтово синьо за пролетта

Съвсем скоро по Netflix ще се появи филмът „Майката“ с главно действащо лице Дженифър Лопес. В момента тече промотирането, като актрисата наскоро сподели стилна снимка, с която да привлече вниманието към новия си проект.

Седнала на бял фотьойл, Джей Ло носи ефектна плисирана рокля на френския дизайнер Александър Вотие. Прозрачният дизайн в кобалтово синьо включва горна част с волани и висока яка, украсена с флорални апликации. Дрехата направи своя дебют по време на Седмицата на висшата мода в Париж през юли като част от есенната колекция на Вотие за 2022 година.

Лопес съчета лазурната рокля с чифт сатенени ботуши до коляното. Тя също така допълни визията със сребърни обеци, маншети и пръстени от едноименната марка на Дженифър Фишър. Аш Холм се погрижи за грима на звездата, комбинирайки бежово опушено око с бляскави устни в неутрален цвят. Карамелените кичури на Джей Ло бяха оформени в лек кок.

Дженифър Лопес и Dolce & Gabbana – комбинация, която заслужава внимание

Слънчеви очила – Дженифър Лопес е готова със своя избор

Режисиран от Ники Каро, „Майката“ ще направи премиерата си на 12 май. Лопес играе бивш наемен убиец, който излиза от пенсия, за да спаси отчуждената си дъщеря. Джоузеф Файнс, Омари Хардуик и Гаел Гарсия Бернал също ще участват в екшън драмата.

За още новини от света на модата, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари