IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Дженифър Лопес и голата рокля, която си заслужава

20 януари 2023 12 30

Обикновено не сме фенове на прозрачното облекло, но върху Джей Ло всичко е красиво

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес за пореден път ни накара да променим мисленето си относно модата.

Макар една от тенденциите за тази година да е прозрачната или т. нар. „гола“ рокля, аз не съм ѝ особено голям фен. Смятам, че показва твърде много от тялото, не е подходяща за нито едно събитие, освен за романтична вечеря у дома, и със сигурност не е тоалет, който трябва да се носи на червения килим или модния подиум.

Джей Ло обаче ме накара да се замисля дали всъщност прозрачната рокля е добра за червения килим, ако е носена от правилния човек. Тоест, от нея.

Изпълнителката се появи на премиерата на новия си филм Shotgun Wedding, носейки напълно прозрачна рокля, която обаче имаше лека промяна от традиционните тоалети в този отдел. Вместо да бъде изцяло в неутрален цвят, дизайнът се отличаваше с ярки цветове, които побеждаваха зимната депресия.

Прозрачната материя на роклята беше покрита с кристали и разкриваше дрехи в нюд цвят, които закриваха тялото на певицата. Те бяха допълнени от слънчева жълта панделка, която подхождаше на кадифения клъч. Лопес завърши визията с изящни диамантени обеци, няколко блестящи пръстена и стегнат висок кок. Що се отнася до красотата, изпълнителката съчета характерния си блясък с опушени сенки и нюд устни.

След премиерата на филма, Джей Ло присъства на афтърпартито със своите колеги, включително Дженифър Кулидж и Джош Дюамел, като към тях се присъедини и Бен Афлек. За второто събитие звездата се премени в ослепителна минирокля с контрастиращи панели от блестяща, прозрачна материя и полупрозрачни бели волани. Тя допълни визията с украсени с перли мрежести чорапи, сребърна блестяща дамска чанта, диамантени обеци и високи токчета на платформа.

Това обаче не беше краят на вечерта за Лопес. Тя се появи и в шоуто на Джими Кимъл, за което облече трети различен тоалет. Преди интервюто си късно снощи, звездата сподели няколко снимки в социалните мрежи, показвайки какво е облякла. Този път тя заложи на бяла усукана рокля с дълбоко деколте, панделка на бюста и обърнато халтер деколте. Розовият гланц за устни и дългите ѝ къдрици допълниха третия външен вид за вечерта.

От червения килим на Shotgun Wedding Лопес сподели как успява да балансира личния и професионалния си живот, шест месеца след като се превърна в г-жа Афлек.

Въпреки че в социалните мрежи и в общественото пространство се опитва да показва увереност и баланс, Джей Ло е като всички нас – изпитва трудности и несигурност в себе си. Признава, че животът ѝ понякога може да бъде истинска битка, която да ѝ подкопава самочувствието и да я кара да се съмнява в себе си.

Пред списание People споделя, че се опитва да слага маска всеки път, когато излиза в общественото пространство, защото не иска да показва неувереност и безпокойство. Винаги иска да показва най-доброто от себе си, за да зарадва феновете. „Но аз съм човек като всички вас и понякога страдам в тишината“, откровена е певицата.

Дует в живота и на сцената: Бен Афлек пя коледни песни с Дженифър Лопес

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

Допълва, че много мисли относно това какво да сподели в новия си албум, който се очаква тази година. „Имам чувството, че някои неща трябва да бъдат казани и споделени, защото всеки си мисли, че съм разгадала тайната на щастливия живот. Но истината е, че и аз се боря понякога и се съмнявам в себе си“.

Звездата признава, че има множество проекти за тази година и няма търпение да ги сподели с феновете. Единствената яснота около тези планове е излизането на албума This is Me... Now, който е продължение на This is Me... Then, излязъл преди 20 години. Новите песни ще са посветени на Бен Афлек, следвайки примера на предшественика си.

Любим аксесоар: Дженифър Лопес със специално колие

Според официалното изявление за албума, това е завръщането на Лопес към писането, продуцентството и музиката като цяло. По думите ѝ, албумът ще покаже невиждана досега откровеност чрез истински песни и празнуване на любовта. „Този албум е философия, отражение и момент за вглеждане в себе си. Става въпрос за надежда, вяра и че истинската любов никога не умира“, казва Лопес.

Преди обаче албумът да излезе на пазара, феновете на певицата може да я гледат в Shotgun Wedding, който излиза на 27 януари.

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Те тия за слава и пари са готови и публичен сексда правят!Дотам ги доведе комерса!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар