IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на Риана - Серина Уилямс също роди второто си дете

23 август 2023 12 30

Момиченцето вече се запозна с кака си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Второ звездно бебе в рамките на няколко дни!

Серина Уилямс последва примера на Риана и обяви, че вече е майка на две деца, разкривайки раждането на втората си дъщеря. Тенис звездата и технологичният магнат Алексис Оханиан споделиха новината в социалните мрежи, публикувайки видеа и снимки с бебето. Името на момиченцето е Адира Ривър Оханиан, а Уилямс заяви, че никога няма да забрави момента, в който е запознала двете си дъщери. 

"Щастлив съм да споделя, че нашата къща е изпълнена с любов - щастливо и здраво новородено момиченце и щастлива и здрава майка. Чувствам се благодарен. Серина Уилямс, ти ми даде още един несравним подарък - ти си истинска звезда", написа гордият татко в Instagram. Той благодари на всички лекари и сестри, които са положили най-добрите грижи за любимите му момичета и обеща, че ще направи всичко възможно, за да осигури най-спокойния живот на Адира. 

Новината за раждането първо бе съобщена в TikTok, където Уилямс сподели видео на семейството, което седи около маса заедно с дъщеря си Олимпия. Алексис работи на лаптопа си, а Серина се изправя и казва, че трябва да излезе за малко, но се връща съвсем скоро. Когато отново се появява в кадър, тя вече носи новороденото. Сяда между съпруга и дъщеря си, а двамата веднага се навеждат към бебето и го гледат с влюбен поглед. Видеото завършва със снимка на новото семейство. 

В скорошно интервю пред списание People Оханиан сподели колко щастлива е Олимпия, че съвсем скоро ще си има сестричка. 

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

"Никой не е толкова развълнуван, колкото нея. Много го искаше. Питаше и молеше за това от много време, така че е напълно готова", казва Алексис. 

Бизнесменът допълни, че в момента се чувства много по-уверен в уменията си на баща, отколкото първия път. "Вече знаем какво да правим. Чувствам се по-спокоен да гледам новородено, знам всички онези неща, за които нямах и най-малка представа първия път, защото до онзи момент никога не съм бил около бебета", каза той. 

Носителката на 23 титли от Големия шлем по тенис обяви, че е бременна с второто си дете през май тази година. Тя се появи с черна рокля на Met Gala, показваща наедрялото й коремче. Тогава обаче полът на бебето не беше ясен, като обявяването му стана в началото на август с пищна церемония и дрон. 

В напреднала бременност – Серина Уилямс не спира да тренира

В очакване на още един шампион – Серина Уилямс с щастлива новина

Мъжът на Серина Уилямс: И двамата не знаем пола на бебето, но нейният ген е по-силен

След като се оттегли от корта, за да се наслади на втората си бременност и семейството, Уилямс се зае с няколко странични проекта. Така тя ще пусне на екран ново детско шоу, вдъхновено от любимата кукла на дъщеря си Олимпия - Кай Кай. Детското ще носи името "Танцувай с Кай Кай" и ще мотивира зрителите да се изправят и да танцуват с куклата. Така Уилямс се надява да помогне за по-голямото движение на децата и да ги научи на няколко танцови стъпки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Qai Qai (@realqaiqai)

Миналата година Серина превърна куклата на дъщеря си в звезда, след като създаде поредицата "Кай Кай" в YouTube. Играчката се озвучава от 16-годишмната Таикирха Милър.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари