IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блага вест: Година след първото дете, Риана отново е майка

22 август 2023 12 30

Изпълнителката и A$AP Rocky са щастливи и горди родители на двама малчугани

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана официално ще трябва да отваря очите си още по-широко, след като стана майка на второ дете. 

35-годишната изпълнителка и приятелят й A$AP Rocky са станали родители на още един малчуган, като новината бе разпространена от няколко източници. Преди месец се заговори, че Рири е родила, но до този момент нямаше потвърждение на информацията. Сега обаче близки на майката заявиха, че семейството е повече от щастливо да посрещне новия член, но засега не се споменава нито датата на раждане, нито пола, нито името на бебето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

A$AP Rocky и Риана вече имат опит с отглеждането на новородено, тъй като преди година станаха родители за първи път. Тогава на бял свят се появи синът им RZA, който известно време бе крит от общественото пространство. Постепенно гордите родители започнаха да публикува снимки и видеа с момченцето, разкривайки и името му. 

Както с RZA, най-вероятно феновете ще трябва да почакат малко за официални снимки на двойката с бебето. Също така името му ще остане в тайна дълго време, като Риана на няколко пъти е казвала, че личният й живот си остава точно това - личен. Тя допълни, че не смята да използва децата си за слава или привличане на внимание в социалните мрежи, както правят част от останалите звезди.

Новината за втората бременност бе обявена по време на Супербол, където Риана бе избрана да забавлява публиката по време на полувремето. Тогава тя се изкачи на стъклена платформа, издигната на няколко метра над земята, където започна изпълнението си. Още в началото звездата разкопча обемното си палто, за да покаже наедрялото коремче и да го погали, обявявайки, че съвсем скоро отното ще стане майка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Що се отнася до първородния й син, името му е със символично значение. През май се появиха снимки на сертификата му за раждане, на който е записано, че момченцето се казва RZA. Името е почит към лидера на групата У-Танг Клан, RZA, чието истинско име е Робърт Фитцджералд Дигс

"Тя обожава да бъде майка, така че умът й е зает само с това. В момента е най-щастлива от всякога", казва близък приятел на Рири. По думите му, в момента тя чувства, че семейството й е завършено и мечтата й се е сбъднала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

По време на интервю пред списание Vogue изпълнителката си спомни за първите си дни като майка. "О, Боже мой, беше легендарно. Беше всичко. Просто не си спомняш живота си преди това, ето това е най-странното нещо", казва тя. 

Риана допълва, че помниш какво си правил преди да родиш, но спомените ти са малко мъгляви и някакси не те дърпат към себе си. "Чувствата, емоциите, желанията - вече не се идентифицираш с тях, защото не можеш да си позволиш отново да стигнеш толкова далеч. Просто вече нямат смисъл", казва още тя. 

Риана: A$AP Rocky открадна цялото ми сърце

Щастливо семейство – Риана и A$AP Rocky с първи рожден ден на малкия RZA

geИмето на сина на Риана и A$AP Роки най-накрая е разкрито!

Майчинството също така я вдъхновява да създаде няколко модни артикула за деца. Казва, че винаги е смятала измислянето на детски дрехи за клише, особено за хора, които имат модни марки и родят. "Но, когато отидох да пазарувам, тогава осъзнах, че може би наистина трябва да започна да правя нещо, което искам моето дете да носи, защото е трудно! Имам си собствени идеи", казва Рири.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

До този момент изпълнителката не споделя повече детайли около детската си колекция, но намеква, че дрехите може да се появяват съвсем скоро на пазара. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари