IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон отказва да се променя заради роли: После не можеш да се върнеш

23 август 2023 18 00

Актрисата е категорична, че повече няма да пълнее заради киното

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон няма повече да жертва тялото и благосъстоянието си заради роли.

В ново интервю за Allure 48-годишната актриса разкри как промяната на външния й вид за определени филми е отставила траен ефект върху тялото й. Тя е категорична, че няма да съгласи на нови оферти, в които се изисква да напълнява или да отслабва. По думите й, това е истинско мъчение както за нея, така и за тялото й, като резултатът никога не е добър. 

"Никога вече няма да направя филм и да се съглася да напълнея. Няма да го направя, защото после тези килограми не можеш да ги свалиш. Когато бях на 27 години, снимах филм, след което отслабнах с 13 килограма само за една нощ. Пропуснах три хранения и успях да се върна в нормалното си тегло", казва Терон.

Сега обаче, 20 години по-късно, ситуацията не е толкова лесна. Когато снима "Тъли" през 2018 година, актрисата забелязва разлика в начина на напълняване, сравнявайки го с този през 20-те си години. Филмът изисква от нея да качи почти 22 килограма, за да изиграе майка в следродилна депресия. 

Отслабването отнема на Терон цяла година, за да може тялото й да се върне в нормалното си състояние след снимките. В един момент тя дори се свързва с лекар, който да й обясни защо толкова трудно се отървава от килограмите. По думите й, тогава си е помислила, че умира, защото не е можела да отслабне. Звездата достига до депресивно състояние, тъй като през живота си не е приемала толкова много обработена храна и захар. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tully (@tullymovie)

"В началото беше забавно да закусвам всякакви неща и да пия по два шейка на ден. Но, след три седмици, нещата не бяха вече толкова забавни. Изведнъж започваш да ядеш големи количества и това се превръща в рутина", спомня си Терон.

Тя дори си настройвала аларма, за да става през нощта и да яде, за да поддържа теглото си. "Буквално се събуждах в два през нощта и ядях студени макарони със сирене. Просто ставах и започвах да ям... просто ги навирах в гърлото си. Трудно е да се поддържа подобно тегло", разказва актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tully (@tullymovie)

Допълнителното тегло изненадало дори семейството на Терон, като дъщеря й Аугуст се е чудила дали майка й не е бременна. Но най-ужасяващата част от целия процес е била свалянето на килограмите. 

"Няма нищо забавно в това. Отне ми година и половина. Беше дълго пътуване, много дълго", казва тя и допълва, че възрастта е изиграла основна роля. 

Грим пролет/лято: Красивият пример на Чарлийз Терон

Чарлийз Терон и Том Харди – на границата на сбиване

Чарлийз Терон с ново гадже? Актрисата разкри кой е „мистериозният“ мъж

След като се свързва с лекар, за да провери дали всичко е наред с организма й, тъй като не отслабва с очакваното темпо, Терон разбира, че всъщност не умира, а просто трябва да бъде по-търпелива. "Каза ми, че вече съм в 40-те си години и трябва да се успокоя. Каза ми, че метаболизмът ми не работи както преди. Изобщо не исках да чувам това", казва актрисата. 

Актрисата също така споделя и какво е да си действащ актьор на прага на 50-те. "Това, което най-много ме дразни, е, че правя екшън филми, но, ако се нараня, ми отнема повече време за възстанояване, отколкото когато бях на 20", оплаква се Терон. 

Говорейки за отслабването и визията, Чарлийз признава, че би избрала да има тялото на 20-годишното си Аз, отколкото лицето му. По думите й, иска да може да се хвърли към стена и да не чувства, че цялото й тяло се чупи. "Сега, ако не тренирам три дни и след това се завърна в залата, не мога да ходя", продължава тя. 

Терон също така желае да вижда света през розовите очила на дъщерите си, казвайки че те все още нямат представа какво значи възрастта. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари