IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Сандлър и съпругата му изпращат цветя на Дженифър Анистън всяка година за Деня на майката

24 август 2023 12 30

Актрисата наскоро проговори за трудностите при зачеване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелството между Адам Сандлър и Дженифър Анистън е едно от съкровищата на Холивуд. Двамата се познват повече от 20 години и работят заедно по някои от най-запомнящите се романтични комедии, включително "Жена назаем" и поредицата "Мистериозно убийство". Е, феновете им ще са доволни да разберат, че разбирателството и любовта между актьорите не е само заблуда от екрана. 

През годините Анистън се е допитвала за съвети относно връзките именно до Сандлър, като в замяна се е грижела за него по време на снимките. В предаването The Tonight Show тя сподели, че има малък арсенал от билки в гримьорната си, като често прави смути на колегата си, за да го вдигне на крака, когато е изморен. 

Любовта между двамата актьори обаче не е тайна за никого. Анистън дори се разбира чудесно със съпруга на Сандлър - Джаки - и съпрузите са подкрепяли актрисата в най-трудните й моменти. Когато тя преминава през период на опит за зачеване, именно семейство Сандлър са до нея, за да й държат ръката и да й помагат. Те изоставят личния си живот, за да са на разположение на Дженифър и да й вдъхват кураж, когато мечтата й за дете не се сбъдва. 

В ново интервю за списание WSJ Анистън разкрива един от многото начини, по които семейство Сандлър доказват любовта си към нея. Според изданието, тя получава цветя за всеки Ден на майката, изпращани лично от Адам и Джаки, придружени от картичка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

"Анистън, която няма деца и е говорила открито за проблемите си със зачеването, казва, че Сандлър и съпругата му й изпращат цветя на всеки Ден на майката", казват от списанието. 

През ноември миналата година актрисата разкри, че е преминала през няколко опита за ин витро в 30-те и 40-те си години. Тя разказа, че спекулациите относно това защо няма деца сериозно са повлияли на емоциите и настроението й. Обяснява, че медиите трябва да бъдат много по-чувствителни относно някои теми, защото никога не знаят през какво преминава обекта на историята им. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

Анистън казва, че е целият процес я е превърнал в жената, която е днес, и не би го променила за нищо на света, въпреки негативния резултат. "Беше много трудно. Преминавах през процедури за ин витро, пиех китайски чайове, каквото се сетите. Използвах всяко едно възможно нещо. Бих дала всичко, за да се върна назад и да замразя яйцеклетки. Тогава обаче не го мислех. Затова сега съм тук. Корабът вече отплава", разказва актрисата пред Allure. 

Дженифър обаче е категорична, че не изпитва съжаление относно целия процес. Признава, че дори се чувства облекчена, защото вече няма да се чуди дали може, или не може да забременее.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

Дженифър Анистън: Едно цяло поколение смята „Приятели“ за обиден сериал

Адам Сандлър дразнел Дженифър Анистън за гаджетата ѝ

Дженифър Анистън на парти с Адам Сандлър

Какво си взима от "Приятели"?

Сериалът "Приятели" е емблематичен за ситкомите през 90-те години, карайки поколения зрители да се смеят пред телевизора. Финалът беше преди почти 20 години, но Дженифър Анистън все още пази това преживяване близо до сърцето си. Начинът, по който го прави? Чрез запазване на част от тоалетите на героите. 

Актрисата казва пред WSJ, че, в допълнение към флоралната рокля, която принадлежи на Моника, тя също така е запазила и чифт червени обувки от гардероба на Рейчъл. Но по-важното, което е запазила, са съветите, приятелствата и житейските уроци, които научава по време на първата си работа пред камера. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thisisgemuk

"Сериалът ни научи на всичко", казва тя, говорейки за бизнес уроците, които е получила от ситкома. 

Относно дрехите, преди година Анистън разкри, че е "откраднала" една рокля от гардероба на Моника и все още я носи. Става дума за флорален дизайн, който бе показан в социалните мрежи, когато актрисата позира заедно с фризьора си Крис Макмилан. 

В интервю за People звездата разкрива целия процес по взимането на роклята. "Отидох до рафта с тоалетите на Моника и взех една. Все още е в нас и я нося до този ден, става ми. С флорални мотиви е и с черна дантела, много малки цветя и V-образно деколте, а има и обемни ръкави", описва Анистън. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари