IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс за опожарения семеен дом: В него имаше толкова много магия

2 септември 2023 15 00

Изпълнителката споделяше имението в Малибу с бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс се върна няколко години назад, за да разкаже няколко спомена от живота си във вече опожарения дом в Малибу, който споделяше с бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт.

В платформата TikTok изпълнителката сподели видеа, част от поредица, посветена на новия й сингъл Used to be Young. Поп звездата говори откровено за написването на първия си алубм, Meet Miley Cyrus, за който й помага продуцентът Матю Уайлдър. Песните са измислени в къща в Малибу, който по-късно става семейно гнездо за нея и Лиъм Хемсуърт. За съжаление, имотът попада в капана на огромните пожари през 2018 година, които унищожиха множество домове. 

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 13

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

Във видеото Майли споделя, че албумът й Meet Miley Cyrus е първата крачка, която прави към писането на собствените си песни като солов изпълнител. Работи с Матю Уайлдър, който по това време живеел във въпросното имение в Малибу. Изпълнителката признава, че никога не е подозирала, че 15 години по-късно ще живее в същата къща, която ще загуби в пожар. 

"Тази къща притежаваше толкова много магия. Наистина промени живота ми", спомня си Сайръс. 

Изпълнителката живее в къщата в Малибу заедно с Лиъм Хемсуърт, докато всичко не изгаря до основи през ноември 2018 година след ужасяващите пожари в Калифорния. На следващия месец изтоник сподели пред медиите, че двойката е планирала да се ожени именно там, но така и не осъществила намеренията си. Все пак Лиъм и Майли си казват заведното "Да" в дома на певицата в Нашвил, но само година по-късно се развеждат. 

Когато пламъците поглъщат къщата в Малибу, Сайръс е в Южна Африка, снимайки сериала Black Mirror, а Хемсуърт е бил в дома им, спасявайки множеството им домашни любимци. В списъка попадат седем кучета, четири коне, две прасета и три котки. 

По време на интервю пред SiruisXM само месец след пожара, Майли споделя, че е измислила нов прякор на тогавашния си годеник - "оцеляващ партньор". По думите й, любовта й към него се увеличила многократно, след като той рискувал живота си за домашните любимци. "Вече го наричам оцеляващият ми партньор. Той не го смята за романтино, но аз разбрах смисъла на думата и смятам, че е много романтична. Именно затова се обвързваш с някого, за да оцелееш. Той беше невероятен - успя да измъкне всички животни заедно с пикапа си. Сложи две прасета в касетки, което, уверявам ви, е много трудно", казва тогава звездата. 

Сайръс обясни и как Лиъм е успял да се справи с трудната задача. По думите й, той е взел маркуч с много силна струя вода и е започнал да пръска животните, за да ги насочи към касетките. Допълва, че котките също не са били лесни за прибиране. "Те са много глупави. Опитал се е да ги прибере в колата, защото всички други животни били там, но една от тях избягала. Много се радвам, че той не се отказа от нея и я е догонил", споделя певицата. 

Еволюиралата Майли Сайръс за промените в живота и порастването

Майли Сайръс и Flowers с важно постижение

Пролетна промяна – Майли Сайръс се завърна към емблематична прическа

През 2019 година Майли споделя, че къщата в Малибу е била закупена преди години от самия Лиъм Хемсуърт

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

"Никога няма да бъда щастлива, че всички онези спомени, снимки и вещи, които обичах, ги няма. Но да преживея нещо такова - това ме накара да се чувствам по-свързана със себе си", разказва във видеата си звездата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари