IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еволюиралата Майли Сайръс за промените в живота и порастването

22 май 2023 08 30

Изпълнителката говори за раздялата с Лиъм Хемсуърт и новия си албум

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс винаги е била и ще си остане една от най-обсъжданите звезди на нашето поколение. От дебюта й на малкия екран като актриса в Disney, през проблематичните периоди в живота й и залитането й по наркотици, алкохол и непрестанни партита, раздяла, събиране, сватба и развод с Лиъм Хемсуърт, за да достигнем до събуждането, порастването и, по нейните думи, еволюирането в модел за подражание. 

През последните години Сайръс беше тиха, когато става въпрос за музика, но 2023 се оказа нейната година. Хитът й Flowers превезе музикалните класации още в първите дни след премиерата си, а албумът й Endless Summer се обсъжда навсякъде. Описван като "албумът на отмъщението", той се смята за своеобразно писмо към бившия Лиъм Хемсуърт, в което се изобличават всичките му предполагаеми изневери и лошо отношение към Майли. 

Сега походът към почти новата версия на Сайръс продължава с корица на Vogue, по-точно британският Vogue. Макар вече да се смята за променена, певицата все пак не изневярва на стила си, показвайки малко повече плът, сексапил и провокативност. Множеството й татуировки не са скрити, а плоският корем ни напомня, че лятото е съвсем близо и трябва да подновим картата си за фитнес.

В типичния си бунтарски стил, Сайръс започва интервюто с условие към Vogue. "Едно нещо, което не искам от тази история, е да се превърне в оплакване, че съм жена в развлекателната индустрия. Нямам нужда това да бъде материал за овластяването на жените. Аз нося тази власт със себе си всеки ден. Не ми трябва някой да пише за нея", казва тя. 

Тази власт и свободолюбие се виждат и от снимките на изпълнителката. Заставайки пред камерата на Стивън Майсъл, Майли носи провокативни и сексапилни тоалети от марки като Dior, Saint Laurent, Ferragamo и много други. За стила й се е погрижил лично главният редактор на британския Vogue Едуард Енинфул. 

Относно хита си Flowers, Майли споделя, че първоначално е искала да напише тъжна песен, в която се пее, че едно момиче може да прави всичко, но все пак страда по провалената си връзка. В крайна сметка обаче се отказва от тази си идея и се насочва към ритъм и текст, които би искала самата тя да слуша постоянно. 

Въпреки че пусна песента точно на рождения ден на бившия си Лиъм, Сайръс до този момент не потвърждава, че Flowers е именно за него. Феновете обаче намериха няколко улики, с които си подплатиха твърденията. Една от тях е къщата, в която се снима клипа. Смята се, че там Хемсуърт многократно е изневерявал на Майли по време на брака им. 

Що се отнася до албума й, певицата казва, че е алергична към идеята, че той или песните в него са миналата й връзка. "Не бих искала да изтривам историята си или нещо подобно. Наличието на интересен живот дават повод за интересни разкази", казва все пак Сайръс за края на 10-годишните си взаимоотношения с Лиъм. 

С кого Лиъм Хемсуърт е изневерявал на Майли Сайръс?

Без угризения, без съжаление: Вижте тренировката на Майли Сайръс от новата ѝ песен

Майли Сайръс се завърна към музиката с вдъхновяваща нова песен

В момента звездата излиза с барабаниста Макс Морандо, с когото държат връзката си далеч от общественото пространство. Двамата рядко присъстват заедно на светски събития, а снимките в социалните мрежи по-скоро са папарашки и фенски, отколкото публикувани от тях самите. Майли признава, че се запознала с гаджето си на сляпа среща.

Пред Vogue певицата споделя, че през последните години е успяла да еволюира и да промени не само себе си, но и навиците и начина, по който гледа на света. Сега рядко може да я видите по клубове, в големи компании или да празнува до сутринта. По-скоро тя обича да стои у дома, заобиколена от близки приятели и тишина, разсъждавайки върху живота и бъдещето. 

"Вече две години съм трезва и не прекарвам време в заведения. Сега съм фен на дългите разходки с приятели сред полета от рози или пък посещения на музеи. Не става въпрос, че съм взела насериозно. Просто еволюирах", казва Майли. 

Целият този растеж я вдъхновява да започне да пише нова музика, различна от сегашната. Надява се скоро феновете да я чуят. Специално за Vogue певицата издава само малка част от текста, който гласи "Знам, че преди бях луда. Знам, че преди бях забавна. Казвате, че бях необуздана. Аз казвам, че просто съм била млада"

За още тенденции от света на модата и новини за звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари