IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна промяна – Майли Сайръс се завърна към емблематична прическа

28 април 2023 10 30

Феновете ѝ бяха развълнувани от трансформацията

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс официално се премени за пролетта, но този път промяната е завръщане към нещо, което феновете ѝ познават и обичат до болка.

Наскоро изпълнителката на Flowers се сбогува с платиненорусата си коса, която включваше няколко по-тъмни кичури, за да се появи с доста позната визия – естествения си кафяв цвят. И макар поп звездата буквално да се завърна към корените си, тя все пак остави няколко руси кичура за разнообразие и блясък.

Разбира се, в типичния за Майли стил, тя успя да изненада всички с трансформацията си, пазейки я в тайна дълго време. Първият поглед към новата прическа беше представен по време на събитието The Daily Front Row в Лос Анджелис. Макар ежегодната галавечер да не бе организирана в чест на Сайръс, тя определено успя да открадне вниманието и да накара всеки да говори за нея. Изпълнителката се качи на сцената, за да представи наградата Music Stylist of the Year на Брадли Кенет, с когото работи от години.

За специалната вечер Майли носеше черна права пола с дължина до под коляното, допълнена със сексапилен кожен корсет с дълбоко деколте. Тя допълни визията от Versace с дълги кожени ръкавици и черни токчета с остър връх и малка панделка. Макар цветът на косата да бе променен, прическата си остана емблематична за изпълнителката, разделена на две равни части и леко завити краища.

„За мен е чест да бъда модел на неговия гений“, каза Майли, след което се отдръпна от подиума, за да покаже своята сексапилна черна визия. Допълва, че всеки път, когато се погледне в огледалото и носи тоалет, създаден от Брадли, може спокойно да си каже, че изглежда великолепно и да се усмихне на себе си.

2023 година определено започва чудесно за Сайръс, което си личи и от доброто ѝ настроение. След като прекара няколко години далеч от музикалната сцена, тя се завърна с хита Flowers, който постави рекорд по брой седмици на върха на музикалните класации. Пуснат през януари, той се превърна в най-дълго задържалата се песен на номер 1 от арсенала на Майли. Малко по-късно сингълът бе последван от пускането на албума Endless Summer Vacation, който е своеобразно любовно писмо към Лос Анджелис.

Що се отнася до прическата, промяната бе добре дошла за феновете на Майли. Тя бе с платинена коса от близо десетилетие и преди да изпробва по-тъмен нюанс, търсеше „мраморен“ вид с черни кичури – може би като по-лесен начин за преминаване в изцяло брюнетен цвят.

По думите на стилиста Том Смит, „мраморната коса“ е обновена и се свързва с по-нова, актуализирана интерпретация на кичурите. Фризьорите използват два контрастни цвята, за да създадат най-добрата комбинация за клиента. Желанието за контраст в цветовете нараства през последните няколко години и „мраморната коса“ е най-търсеното предложение в момента.

Като се имат предвид дръзките руси кичури в по-тъмната коса на Сайръс, този нов външен вид всъщност може да се счита като обърната версия на „мраморната коса“. Смит отбелязва, че тенденцията може да бъде чудесен начин да опитате нов нюанс, смесен със съществуващата ви основа, така че има смисъл Майли да го използва като преход.

С кого Лиъм Хемсуърт е изневерявал на Майли Сайръс?

Без угризения, без съжаление: Вижте тренировката на Майли Сайръс от новата ѝ песен

Майли Сайръс се завърна към музиката с вдъхновяваща нова песен

Що се отнася до това, което трябва да поискате в салона, за да се сдобиете с „мраморна коса“, Смит обяснява, че трябва да се насочите към ярки нюанси на русото, ако имате по-тъмни корени, или пък да изберете по-тъмни кичури или цветни тонове като розово и зелено, ако имате руса коса.

Когато говорим за корекции, външният вид е напълно несъвършен, което означава, че има известна гъвкавост, когато става въпрос за освежаване. Ако носите косата си нагоре през повечето време, ще трябва да боядисвате корените си на всеки шест до осем седмици. За домашна грижа, използвайте безопасен шампоан за боядисана коса и хидратираща маска. Смит препоръчва да миете косата си с хладка вода, тъй като това ще помогне да запазите нюансите си свежи и ярки, като ще сведете до минимум риска от смесване на контрастните цветове.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари