IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С кого Лиъм Хемсуърт е изневерявал на Майли Сайръс?

26 януари 2023 10 40

Феновете направиха собствено проучване

Снимка: БГНЕС

Въпреки че Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разведоха през 2019 г., певицата все още не може да забрави бившия си любим. Наскоро тя издаде песен – Flowers, а по-късно представи и видеоклип към нея, в който описва развода си с Лиъм и душевното си състояние след раздялата с него. Но освен това, тя посочи една от основните причини за раздялата – изневяра.

Феновете от своя страна веднага се заинтересуваха кой може да е впечатлил един от най-харизматичните актьори в Холивуд по време на брака му с провокативната певица. Дори Дженифър Лорънс беше посочена сред имената на предполагаемите любовници.

Феновете стигнаха до това мнение след сцената във видеото, в която Майли се появява в златиста рокля по тялото. Последователите ѝ в социалните мрежи си спомниха, че преди няколко години по подобен начин Лорънс се появи на премиерата на „Игрите на глада“.

Тогава тя дойде на червения килим заедно с колегата си Лиъм Хемсуърт.

Освен това потребителите забелязаха още един детайл. През 2018 г. Лорънс участва в рекламна кампания за марката Dior, където актрисата плува в басейна. Зрителите смятат, че Майли пародира някои от движенията на звездата от това видео.

Дали това е така, още не е съвсем ясно. Сигурното е, че Майли Сайръс, макар и да постави сама края на връзката си с Лиъм Хемсуърт, продължава да преживява раздялата с него. Освен че написа парче за това, тя призна преди време в подкаста Barstool Sports, че раздялата с него за нея е като смъртта.

Все пак певицата е решила да продължи живота си и новата година започна с Flowers, който музикален видеоклип е изцяло посветен на любовта към самата нея. Парчето е с ясно посвещение – на раздялата с австралийския актьор и премиерата на клипа съвсем неслучайно излезе на 13 януари, когато е неговият рожден ден.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари