IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилни и влюбени – Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо за Versace

10 март 2023 18 00

След като възпя раздялата си с Лиъм Хемсуърт, изпълнителката е готова да покаже новата си любов

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тя може сама да си купи цветя и да държи ръката си, но няма да откаже и ако някой друг свърши тези неща за нея.

Майли Сайръс, чийто сингъл – Flowers, отвя конкуренцията в музикалните класации и в продължение на седмици е номер едно в целия свят, показа, че официално е оставила бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт в миналото и е готова за нова любов. Изпълнителката се появи на дефилето на Versace в Западен Холивуд, за да разгледа новата есенна колекция на марката. Плътно до нея беше новото ѝ гадже Макс Морандо, с когото рядко се появява на официални събития и все още нямат общи снимки в социалните мрежи.

За дефилето Майли облече пастелна черно-виолетова тюлена омбре рокля, по чиято повърхност бяха добавени сребърни детайли. Дизайнът с едно рамо включваше и висока цепка, която позволи да се видят високите сандали, на които изпълнителката се бе качила. Омбре ефектът бе използван и в косата на Майли, боядисана в черно и русо, като кичурите ѝ бяха свободно пуснати върху раменете.

Майли Сайръс

Снимка: Getty images

Що се отнася до аксесоарите, Сайръс реши да ги сведе до минимум, за да остави цялото внимание към роклята. Тя избра да носи само голяма черна гривна, която пасваше идеално на лекия опушен грим. Лицето ѝ бе с минимално количество грим, включващо само фон дьо тен и розов гланц.

До Майли плътно бе застанал Макс Морандо, който облече класическа комбинация от черен кадифен блейзър, върху който бе закачена златна безопасна игла. Музикантът допълни визията с бяла тениска, черни панталони и обикновени маратонки. Къдравата му коса бе с лек обем, а бретонът му се спускаше точно над слънчевите очила.

@unholyloz miley & her boyfriend maxx ?❤️ #mileycyrus #miley #fyp #viral #trending #versace ♬ Here With Me by D4vd - angel

Новата светска двойка до този момент не е публикувала общи снимки в Instagram, но пък се появява все по-често на светски събития. Дебютът им на червения килим бе на дефилето на Gucci, озаглавено Love Parade, в Холивуд, през ноември 2021 година.

Миналия октомври източник сподели, че връзката между Морандо и Сайръс е много сериозна. „Заедно са от година и Майли е много щастлива. Всеки в семейството ѝ харесва Макс и смята, че той е подходящ за нея. Тя искаше да си вземе почивка от натоварения си работен график и сега се намира на много добро място в живота си“, казва вътрешният човек.

Двамата се запознават чрез общи приятели, като в интервю за Vogue през 2021 година Сайръс нарича Морандо един от любимите си изгряващи артисти. Тогава тя бе облечена с дрехи от неговата линия, която създава в колаборация с Шейн Кастъл.

През 2020 година Майли прекрати 8-месечния си брак с Лиъм Хемсуърт. Двамата имаха турбулентна връзка, като постоянно се събираха и разделяха, за да приключат с развод преди три години. След това актьорът бързо намери утеха в обятията на сегашната си приятелка Габриела Брукс. Майли пък имаше кратка връзка с Коди Симпсън, а след раздялата им се хвана с Макс Морандо.

Без угризения, без съжаление: Вижте тренировката на Майли Сайръс от новата ѝ песен

Коди Симпсън проговори за раздялата си с Майли Сайръс

Майли Сайръс за брака си с Лиъм Хемсуърт: Жестока катастрофа

Раздялата между съпрузите беше възпята в песента Flowers, която успя да счупи рекорда на Spotify за най-много слушания в една седмица. Сингълът, пуснат точно на рождения ден на Лиъм, създаде много поводи за дискусии за явните намеци към връзката на Сайръс с актьора, включително и за огъня, който разрушава дома им.

Изпълнителката също така намеква, че Лиъм е този, който е искал да се разделят, пеейки „Не исках да те напусна/ не исках да лъжа/ започнах да плача“. През 2020 година се говореше, че Майли е искала да работи върху брака си, за да го спаси, но Хемсуърт е бил категоричен, че всичко между тях е приключило.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Джери Бадалуна ( преди 1 година )