IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин и Джван Йосеф постигнаха споразумение за развода

7 септември 2023 17 50

Двамата ще бъдат обявени за ергени, след като съдията подпише документите

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Рики Мартин и Джван Йосеф не смятат да са поредната известна двойка, която протака раздялата си, постигайки споразумение само два месеца, след като изпълнителят подаде молба за развод.

Според документите, цитирани от списание People, музикантът и художникът са сключили безспорно писмено споразумение относно развода. Сега 51-годишният Мартин и 38-годишният Йосеф трябва да изчакат съдията да подпише и да ги обяви за ергени. Засега няма информация относно детайлите на споразумението, както и как ще бъдат разделени грижите за децата на двойката.

Миналия месец Рики Мартин обяви, че се развежда с Джван. Официалното съобщение, подписано и от двамата, бе споделено с медиите. В него се казва, че бракът им приключва, но между тях остават чувствата на любов, уважение и грижа за децата. Допълват, че винаги ще ценят преживяванията и опита, който са натрупали от живота си един с друг.

„Най-голямото ни желание в момента е да имаме здрава семейна динамика и връзка, която се фокусира върху спокойствието и приятелството, за да продължим съвместното отглеждане на децата ни, запазвайки уважението и любовта, които имаме един към друг“, продължава съобщението на вече бившата двойка. Мартин и Йосеф имат две деца – Лусия, родена през 2018, и Рен, роден през 2019 година. Певецът също така е баща на близнаците Матео и Валентино, родени през 2008 година, които ще продължи да отглежда като самотен родител.

Рики и Джван първоначално се свързват чрез социалните мрежи през 2015 година и започват връзка шест месеца по-късно, след като се срещат за първи път в Лондон. Година по-късно стъпват заедно на червения килим за събитието amFAR Inspiration Gala и обявяват годежа си след няколко месеца. През 2018 година официално сключват брак и оттогава често споделят общи снимки и видеа в социалните мрежи.

Малко след като обявиха плановете си за развод, Мартин говори открито пред Telemundo Puerto Rico, за да обясни малко повече за решението им, както и как ще продължи отглеждането на двете им деца.

„С Джван винаги ще бъдем семейство. Имаме две деца, които ще отглеждаме заедно“, каза музикантът.

Мартин допълни, че разводът не се е случил изневиделица, а всичко е било планирано и говорено в продължение на няколко години, още дори преди пандемията. По думите му, връзката им е преминала през висоти и падения, през забавление и болка, но така и не достига до своя щастлив финал. Музикантът обяснява, че това е за благополучието не само на тях двамата, но и на двете им деца. „По-добре сме от всякога и сме по-добре сами“, категоричен бе той.

Рики Мартин показа порасналите си синове

Рики Мартин: 2-годишната ми дъщеря не ми дава да пея у дома

Селфи с Рен: Половинката на Рики Мартин показа сина им

В подадените документи за развод Мартин иска съвместно попечителство и настойничество над Рен и Лусия. В момента той фокусира цялата си енергия върху децата, като през юли беше изненадан от близнаците си Матео и Валентино, които излязоха на сцената в Швейцария за импровизирано изпълнение.

Мартин публикува видео на фен от незабравимата вечер, в което изглежда истински шокиран от действията на синовете си, но бързо се окопитва и шокът се заменя с усмивка. Той се присъедини към момчетата и тримата показаха танцувални умения, които забавляваха публиката.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари