IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патриша Аркет показа порасналата си дъщеря Харлоу Джейн

8 септември 2023 14 40

За премиерата на режисьорския си дебют

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Патриша Аркет дойде заедно с 20-годишната си дъщеря Харлоу Джейн за премиерата на своя режисьорски дебют Gonzo Girl. Дуото майка и дъщеря се появи на Международния филмов фестивал в Торонто, който се проведе в Royal Alexandra Theatre в четвъртък.

55-годишната звезда от сериала „Медиум“ дойде облечена в шикозна черна кожена пола със страничен цип, бяла копринена блуза и черно сатенено яке.

Актрисата, която наскоро беше забелязана със сестра си Розана Аркет (след като втората претърпя автомобилна катастрофа в Малибу), добави малко височина към външния си вид с чифт масивни златни обувки на високи токчета и носеше светлорусите си коси в прав стил.

Патриша и

Снимка: Патриша и бащата на Харлоу – актьорът Томас Джейн през 2004 г.; Getty

Междувременно Харлоу беше избрала визия в раирана многоцветна рокля с ръкави с ресни с мъниста. Баща на дъщерята на Аркет, която е родена с името Харлоу Оливия Калиопе Джейн, е бившият съпруг на Патриша – актьорът Томас Джейн, за когото тя беше омъжена от 2006 до 2011 г.

Харлоу следва стъпките на родителите си с актьорската си кариера и дори участва заедно с майка си Патриша в комедията на Apple TV+ High Desert тази година, като по-млада версия на героинята на Патриша.

Преди това Харлоу разкри, че първоначално не е искала да се пробва в актьорската кариера, характерна за семейството ѝ (актьори са също леля ѝ Розана, братовчедка ѝ Зоуи Сайдъл, чичо ѝ Дейвид Аркет, както и неговата бивша съпруга Кортни Кокс). Тя каза пред списание People: „Определено се бунтувах срещу тази идея дълго. И след това, когато влязох в гимназията, в крайна сметка отидох в този интернат с много изкуства и взех курс по театър. И тогава реших, че искам да правя това до края на живота си. Не мога да живея в лъжа, че искам да бъда нещо друго“.

И Патриша, и Харлоу носеха карфици в подкрепа на стачката на синдиката, представляващ екранните актьори – SAG-AFTRA.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари