IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Аркет: Дължа извинение на 16-годишната си дъщеря

26 януари 2021 15 00

Актьорът споделя дъщеря си Коко с Кортни Кокс

Снимка: Getty

Дейвид Аркет смята, че дължи извинение на 16-годишната си дъщеря Коко, която споделя с бившата си съпруга Кортни Кокс.

В ново интервю за Guardian актьорът говори открито за личния си живот и на кого от близките си трябва да се извинява. Според него, това е именно Коко, защото разводът е тежко нещо, през което никое дете не трябва да преминава само.

Дейвид Аркет среща Кортни Кокс на снимачната площадка на филма Scream през 1996 година и двамата се женят три години по-късно. Разделят се през 2010-а, а разводът им е финализиран през 2013-а. По-късно казват пред пресата, че процесът е продължил толкова дълго, защото до последно са вярвали, че нещата между тях може и да се оправят. Това обаче не става и звездите поемат по своите пътища, като остават приятели. През януари 2022 година ще ги видим отново на екран като женената двойка Дюи и Гейл в петата част от поредицата Scream.

Въпреки че Дейвид и Кортни отново са приятели, актрисата от „Приятели“ също открито е говорила как разводът им се е отразил на Коко. В интервю през 2014 година за списание More тя казва, че раздялата е била най-доброто решение, въпреки че дъщеря им е искала двамата да останат завинаги заедно.

„Аз съм негова тотална противоположност. Това може да е перфектно за много неща, но имам нужда от истинска връзка, в която се разбирам с човека. Краят обаче не беше драматичен. Що се отнася до разводите, мисля, че това беше един от добрите. Със сигурност. Все още сме прекрасни родители“, споделя Кокс в друго интервю през 2016 година.

През 2018 година Дейвид, който е баща и на 6-годишния Чарли и 3-годишния Огъстъс, сподели рядка семейна снимка, на която присъстваха настоящата и бившата му съпруга. Тогава той, Кортни Кокс и Кристина Макларти отпразнуваха влизането на Коко в гимназията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари