IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Брейди го играе сваляч и не се среща само с Ирина Шейк

19 септември 2023 09 00

Тя пък все още таи надежди да се омъжи за Брадли Купър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Брейди не се среща ексклузивно с Ирина Шейк. Очевидци казват пред сайта Page Six, че прясно разведеният атлет, който се раздели с бившата си съпруга – Жизел Бюндхен, през октомври 2022 година, не гледа на отношенията си с руския топмодел сериозно. Том е бил забелязан на вечери в Маями, Флорида и Ню Йорк с други красавици и потенциални негови любовници.

46-годишният Брейди и 37-годишната Шейк бяха свързани за първи път през юни, след като Ирина показала интереса си към пенсионирания играч от NFL на сватба, на която и двамата присъствали месец по-рано. И Ирина, и Том са били сред гостите на сватбата на милиардера-търговец на изкуство Джо Нахмад в Сардиния, Италия в края на май и тогава Ирина е демонстрирала сериозен интерес към бившия мъж на своята колежка Жизел.

През юли двамата с Том най-накрая бяха снимани заедно на среща през уикенда, която включваше преспиване в неговия дом в Лос Анджелис, а дни след това те бяха забелязани на интимна среща в ресторант „Sushi Azabu“ в Трайбека в Манхатън.

Но в края на август, въпреки слуховете, че се среща с Брейди, дългокраката брюнетка се появи на почивка в Италия със своя бивш партньор Брадли Купър, като двамата изглеждаха твърде близки. С тях дори беше 6-годишната им дъщеря Леа дьо Сейн, както и майката на Брадли – Глория.

В същото време миналата седмица Шейк отново беше забелязана да посещава апартамента на Брейди в Ню Йорк, което още повече обърка нейните фенове.

Page Six пък ексклузивно съобщи, че въпреки флирта си с Том, Ирина все още се надява в крайна сметка да се омъжи за Купър и двамата дори да разширят семейството си с още едно дете.

Така или иначе, изглежда, че Брейди също не е готов да се спре само на една жена толкова скоро след развода си с бразилката Бюндхен. Източник каза наскоро пред същото издание, че Том не се интересува от сериозна връзка в момента и че основният му приоритет са неговите три деца.

„Неговите приоритети са децата му и бизнес интересите му. В бъдещето му ще има още доста супермодели“, казва източникът.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари