IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото на звездите - Ирина Шейк позира гола на ваканция с Брадли Купър

29 август 2023 12 30

На фона на слуховете за романс с Том Брейди

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бившите гаджета Брадли Купър и Ирина Шейк доказват, че приятелството е възможно, дори след раздяла, след като отидоха заендо на плаж и си направиха няколко снимки.

Преди няколко дни руският супермодел сподели серия от кадри в социалните мрежи от плажното си приключение. Част от снимките бяха споделени и в историите й в Instagram, включително една на Брадли Купър, която не бе включена в профилната публикация. "Каменно лято", написа Ирина, свъзвайки описанието с природната картина около себе си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

На част от снимките моделката е решила да остави горнището на банския на плажа, носейки единствено черни бикини и черен суичър, завързан около кръста. Тя позира върху високи скали, усмихвайки се широко към камерата, зад която най-вероятно стои Брадли Купър. Докато на някои снимки Шейк крие голите си гърди, на други е застанала стратегически, за да се прикрие, но разликата в тена отново се забелязва и с просто око. 

Лежейки на една от скалите, красавицата е прикрила гърдите си с ръце, а на черно-бляа снимка гледа в камерата, докато лежи на плажа. Шейк очевидно се опитва да се наслади максимално на последните слънчеви лъчи и да се сдобие с още повече тен. Въпреки че няма горнище, тя е заложила на високи чорапи и маратонки, с които по-лесно да се катери по скалите за по-красиви снимки. 

За изненада на феновете си Ирина не беше в компанията на Том Брейди, с когото бе забелязвана на няколко пъти през последните седмици, а към нея се присъедини бившият й приятел Брадли Купър. На черно-бяла снимка, споделена в историите в Instagram на рускинята, се вижда как актьорът се излежава върху кану, носейки черни шорти. 

Въпреки раздялата си преди години, Ирина и Брадли остават добри приятели и често ходят заедно на почивки или семейни събирания. През август миналата година двамата бяха на тропическа ваканция, от която споделиха обща снимка. След това бяха заснети из Ню Йорк, разхождайки кучетата си. В един момент бившите гаджета се прегърнаха, карайки феновете им да смятат, че имат шанс да се съберат. 

През изминалата година източник, близък до Шейк, сподели, че двамата с Купър са станали отново близки, след като са прекъснали връзките си с други хора. "Ирина е много щастлива, когато прекарва времето си с Брадли. Тя много го обича", каза тогава вътрешният човек. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goss.ie (@goss.ie)

Общият ден на плажа на бившите се случва, след като Шейк породи слухове за връзка с Том Брейди. През юли двамата бяха забелязани да споделят романтичен момент в колата на пенсионирания футболист, след като моделката прекара вечерта в дома му в Лос Анджелис. Брейди беше забелязан да взима Ирина от хотела й, а на един светофар я погали по лицето. 

Според източник, двамата се чуват и си говорят от няколко седмици, като между тях има искра, но засега нещата не са сериозни. По думите му, Брейди е поканил Шейк в Лос Анджелис, където са прекарали заедно две вечери. 

Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно

Брадли Купър и Ирина Шейк вече мислят за второ дете

Като Бен и Джен: Ирина Шейк и Брадли Купър на романтична почивка на Бахамите

"Има привличане", казва вътрешният човек и допълва, че двамата не са били романтично свързани преди началото на лятото. През август двойката бе забелязана и в Лондон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༄ (@unjaps)

Що се отнася до връзката на Брадли Купър и Ирина Шейк, тя започва през 2015 година и ражда момиченцето Леа през март 2017 година. Две години по-късно обаче двойката се разделя, но отношенията между звездите остават приятелски. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари