IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Потвърдено: Тейлър Суифт наистина се среща с Травис Келс

21 септември 2023 11 00

Слуховете, че попзвездата излиза с атлета са истина, заяви брат му Джейсън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Братът на Травис Келс – Джейсън, заяви, че слуховете, че брат му се среща с Тейлър Суифт са „100 процента верни“. Миналата седмица се появиха информациите, че играчът на отбора по американски футбол „Канзас Сити Чийфс“ е започнал да излиза с 33-годишната попзвезда, след като се е опитал да ѝ даде телефона си след неин концерт.

Братът на Травис – Джейсън, призна в телевизионно интервю, че невинаги е наясно какво се случва в любовния живот на брат му, но че все пак знае, че Травис и Тейлър наистина се срещат и засега всичко изглежда добре помежду им.

Джейсън каза: „Не мога да коментирам слухове, но знам, че Трав има нещо забавно в живота си и ще видим какво ще стане. Опитвам се да запазя неговите си дела – негови и да стоя далеч от тях“.

Травис Келс;

Травис Келс; Снимка: Getty

Слуховете за Тейлър и Травис се появиха за първи път на 12 септември, след като очевидец е разкрил, че ги е видял да се разхождат заедно в Ню Йорк преди няколко седмици. Играчът от НФЛ по-рано беше говорил за опита си да даде телефонния си номер на изпълнителката на All Too Well като ѝ подари гривна, на която е изписан номерът му. Това се случило след концерт от нейното турне The Eras Tour. Травис разкри това в своя подкаст New Heights.

Той отново говори за тези слухове в интервю от 17 септември, но не потвърди, нито отрече дали наистина се среща с Тейлър като заяви: „Казах каквото казах. Няма да говоря повече за личния си живот“.

Дали флиртът на Травис е проработил спрямо Тейлър тепърва се очаква да разберем, но е факт, че в момента и двамата са свободни. Тейлър наскоро приключи кратката си връзка с певеца от групата The 1975 – Мати Хийли, а в началото на годината се раздели с британския актьор Джо Алуин, с когото беше заедно в продължение на шест години. Колкото до Травис, той доскоро се срещаше с модела Кайла Никол и то в продължение на пет години до раздялата им през май 2022 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари