IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес се чувствала несигурна в тялото си след раждането на близнаците

8 октомври 2023 16 30

Изпълнителката благодари на личния си треньор, че ѝ помогнал да влезе обратно във форма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес не се притеснява да споделя за своите несигурности, особено ако това ще помогне на други жени да се сдобият с увереността, която тя сега притежава. 

Докато беше в Taglyan Complex в Лос Анджелис тази неделя, изпълнителката връчи награда на личната си треньорка Трейси Андерсън за най-добри постижения във фитнеса по време на церемонията Daytime Beauty Awards. Когато 54-годишната Лопес се качи на сцената, тя говори откровено за връзката си с Андерсън и как треньорката я е мотивирала да се чувства по-добре в тялото си след раждането на близнаците Макс и Еме през 2008 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Джей Ло сподели, че през последно време си прави доста голяма самооценка на живота, за да види през какво е преминала, за да достигне до най-добрата си версия и да приеме себе си такава, каквато е. Така е разбрала как Трейси я е вдъхновила и насърчила да вярва в себе си и тялото си, като продължава да променя собствения си живот и нуждите си. 

„Срещнах Трейси след раждането на близнаците ми. Обадих ѝ се във време, когато се чувствах несигурна и нерешителна, чудейки се как ще се върна във формата, която имах преди – това се случва на повечето майки след раждането“, каза Лопес от сцената. 

Тя продължи с хвалбите към личната си треньорка, казвайки колко много ѝ е помогнала във важно за нея време. „Дойде в живота ми и ми помогна да приема новата си визия и да осъзная, че мога да бъда много по-силна, отколкото съм била преди“, казва Джей Ло. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Изпълнителката споделя близнаците си Еме и Макс с бившия си съпруг Марк Антъни

През януари, по време на холивудската премиера на филма ѝ Shotgun Wedding, Лопес сподели как успява да балансира успешна кариера с отглеждането на 15-годишни тийнейджъри, както и да бъде мащеха на трите деца на съпруга си Бен Афлек – 17-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 11-годишния Самюел – които той споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Как да го кажа? Опитвам се да правя възможно най-доброто. Не съм човек, който ще споделя трудностите си. Не мисля, че това е важно за хората. Винаги показваш най-доброто от себе си. Но съм човек, като всеки друг, и страдам безмълвно“, казва тя. 

Празник цял месец – Дженифър Лопес танцува на масата за 54-ия си рожден ден

Дженифър Лопес посвети песен на Бен Афлек за първата им годишнина

Дженифър Лопес и Бен Афлек с поредната целувка на червения килим

През май актрисата се появи в шоуто Live with Kelly and Mark, където сподели, че отглеждането на тийнейджъри наистина е трудно. „Предизвикателство си е. Имаш едни бебета, които те смятат за техния най-добър приятел и искат да бъдат с теб постоянно, а изведнъж се превръщат в големи хора, които те гонят от стаята си“, обяснява Джей Ло. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Въпреки предизвикателствата, Лопес е категорична, че децата ѝ й носят само поводи за гордост. И понякога решават да следват стъпките на известните си родители, като Еме, която често показва музикалните си заложби в социалните мрежи или на световните сцени. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари