IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездното дефиле на Ralph Lauren – Дженифър Лопес, Джулиан Мур и Даян Кийтън на първия ред

14 септември 2023 16 30

Определено това бе най-бляскавото събитие на Седмицата на модата в Ню Йорк

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Седмицата на модата в Ню Йорк привлича погледите не само с впечатляващите дефилета, диктуващи модните тенденции за следващата година, но и със звездните гости, които седят на първите редове.

Преди няколко дни се състоя дефилето на Ralph Lauren, за което стара сграда в Бруклин бе преобразувана в селски хамбар, вдъхновен от ранчото на дизайнера в Колорадо. Шоуто може да се похвали с един от най-звездните първи редове за сезона, като на столчетата седнаха Дженифър Лопес, Лора Дърн, Шерил Кроу и Джулиан Мур.

След ревюто, което беше закрито от иконата на 90-те Кристи Търлингтън, гостите се насладиха на интимна вечеря, включваща подбрано меню, достойно за звезди.

Шерил Кроу и Лора Дърн присъстваха заедно на събитието, като похвалиха дизайнера за впечатляващото шоу, което потапя публиката в дизайните и процеса по създаване на дрехите. „Беше красиво и толкова вдъхновяващо, както е всяко едно дефиле на Ралф. Всеки път, когато той проектира нещо, чувствам, че гардеробът ми има нужда от това“, казва Кроу пред списание People.

Дърн се включи във високата оценка и направи комплимент на дизайнера, който е и неин близък приятел. „Той е жива легенда и е чест да гледам как изкуството му продължава да расте и да се развива“, каза тя пред People.

Минди Калинг, която заяви, че излиза от зоната си на комфорт, обличайки черен кожен комплект от Ralph Lauren, каза, че е впечатлена от разнообразието на визии, които са били показани по време на дефилето. Заяви, че винаги се впечатлява от способността на Ралф Лорън и въображението му, което му позволява да измисля нови и нови дизайни за всеки сезон.

Актрисата, която подкрепя колегите си в стачката срещу големите продуцентски студиа, каза, че се радва да стъпи на червения килим в Ню Йорк, тъй като в Лос Анджелис в момента не се случват много неща. Снимките и промоциите на филми и сериали са спрени по време на общото недоволство, тъй като актьорите нямат право да правят каквото и да е, докато стачкуват.

Скритата сестра на Джиджи и Бела Хадид, Алана, направи дебюта си в модата

Зендая и Бионсе на първия ред за звездния дебют на Фарел Уилямс за Louis Vuitton

Кралиците на модата – Джиджи Хадид, Кендъл Дженър и Емили Ратайковски за Versace

Ето кои звезди се докоснаха до света на Ralph Lauren и впечатлиха с визии от първия ред

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари