IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите – Чарлийз Терон впечатли с перлен топ

9 септември 2023 18 00

Актрисата присъства на откриването на известен бутик

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон може и да няма право да стъпва по червените килими заради продължаващата стачка на актьори и сценаристи, но това няма да я спре да изглежда стилно на други важни събития.

Преди няколко дни актрисата беше забелязана да присъства на официалното откриване на известен бутик за часовници в Ню Йорк. Терон носеше прекрасен тоалет, състоящ се от перлен топ, комбиниран с голям черен блейзър и копринена черна макси пола. Въпреки официалността на събитието, Терон реши да завърши елегантната си визия с равни сандали през пръста.

Освен че впечатли със стил, актрисата бе и почетен гост на откриването, като дори разряза лента пред входа на бутика. Тя също така сподели и снимки от събитието, на които показва по-детайлен поглед към перлената си блуза. „Перлите на вечерта“, написа Терон в социалните мрежи, където получи множество поздравления и одобрителни коментари за избора си на облекло.

Носителката на „Оскар“ и преди е работила с швейцарската марка за часовници. През ноември 2021 година тя присъства на друго събитие в Голямата ябълка като част от екипа на Breitling, целящо да свърже повече жени с марката.

За есенното събитие актрисата беше в компанията на балерината Мисти Копланд, като двете бяха основни действащи лица в повторното отваряне на магазина в Ню Йорк. Докато бяха там, те изнесоха речи пред гостите по различни теми, включително представителност, пандемията от коронавирус и ваксините. Тогава Терон носеше подобен тоалет, избирайки копринена бяла рокля, върху която облече голям черен блейзър.

„Не само че тези безстрашни дами носят светлина на сцената, но използват успеха си, за да помогнат на другите и да им вдъхнат повече увереност“, казаха тогава от марката. „От танци през мода, до превръщането в световноизвестна актриса, Чарлийз Терон превъзмогва детството, измъчено от бедност и насилие“, се казва още в официалното изявление.

От Breitling продължават и казват, че актрисата е успяла да промени Холивуд, приемайки твърде физически и противоречиви роли, като в същото време успява да създаде благотворителната организация Charlize Theron Africa Outreach Project през 2007 година, за да се бори срещу епидемията от ХИВ/СПИН в родната ѝ Южна Африка.

През 2018 година актрисата участва в рекламна кампания за Breitling заедно с Брад Пит. Това породи слухове за връзка помежду им, които обаче бързо бяха отречени. Източник сподели, че актьорите не са влюбени и дори се виждат за първи път на снимките за рекламата, в която участва и Адам Драйвър.

„Те снимаха проект преди шест месеца. Не са били заедно наскоро и никога не са били двойка. Твърденията, че помежду им има любов, са фалшиви“, каза източник по това време.

Чарлийз Терон би загърбила кариерата заради децата си

Чарлийз Терон и Том Харди – на границата на сбиване

В чест на майка си: Чарлийз Терон сподели рядък кадър на дъщерите си

Когато става въпрос за любов, Терон е отворена книга за своите фенове. В интервю за Harper's Bazaar миналата есен тя споделя своята философия за връзките. Тогава сподели, че е пробвала да се влюби по време на пандемията, но е осъзнала, че това не е нейната силна страна. „Не знам, чувствам се странно и извън зоната на комфорт. Нямам практика“, казва актрисата.

Няколко месеца по-късно, в шоуто на Дрю Баримор, Терон заяви, че е сама и се наслаждава на живота с двете си дъщери – Джаксън и Август.

„Не съм излизала с никого от пет години. Склонна съм да оставям приятелите ми да уреждат следващите ми срещи“, казва тя. Допълва, че човекът трябва да е готов да се бори и да е отдаден на връзката, защото е в етап от живота си, когато не може да се примири с нещо по-малко.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари