IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралиците на модата – Джиджи Хадид, Кендъл Дженър и Емили Ратайковски за Versace

10 март 2023 16 30

Модната индустрия определено е в добри ръце

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид, Емили Ратайковски и Кендъл Дженър превърнаха модния подиум в своя собствена сцена, носейки различни тоалети от Versace за представянето на есенната колекция на марката. Дефилето се проведе в Ню Йорк пред погледа на редица звезди, включително Майли Сайръс, Елтън Джон, Шер и много други.

След като си направи кратка почивка от модата поради раждането на дъщеря си Кай преди две години, 27-годишната Хадид доказа, че все още е една от кралиците на модния подиум. Тя привлече вниманието с бляскава рокля с полупрозрачен корсет и извиваща се сатенена долна част. Визията бе допълнена с крилата черна очна линия, масивна перлена огърлица и безцветен лак за нокти.

Джиджи Хадид

Снимки: Getty Images

По-късно в шоуто Джиджи се премени в черен блейзър с черни и бели копчета, дълга пола, ръкавици, обувки от крокодилска релефна кожа и подходяща чанта.

Нейната приятелка, 27-годишната Кендъл Дженър, също имаше какво да покаже от дизайните на Versace. Тя облече интересна черна минирокля с огромни ръкави с пайети, които създаваха ефект на пелерина. Шикозният ансамбъл на риалити звездата беше допълнен с голяма изящна огърлица, черен чорапогащник, малка розова чанта, покрита със сребърни волани, и чифт черни токчета.

Кендъл Дженър

Снимка: Getty Images

Що се отнася до грима и прическата, Кендъл остави кафявите си кичури да се спускат по гърба ѝ, оформени на меки вълни. Лицето ѝ бе украсено по примера на Хадид с черна очна линия, обилен руж върху бузите и кафяв гланц за устни.

Визията на Емили Ратайковски сякаш отдаваше почит на емблематичния външен вид на Одри Хепбърн във филма „Закуска в Тифани“. Моделката носеше черна рокля с дължина до малко под коляното, комбинирана с дълги ръкавици и черни токчета. Подобно на Дженър, Ратайковски носеше розова чанта и нежен грим, който накара тъмнокафявите ѝ очи да изпъкнат.

Емили Ратайковски

Снимки: Getty Images

Новото поколение модели бяха наблюдавани на живо от звезди като Деми Мур и дъщеря ѝ Румър Уилис, Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо, Дуа Липа, Парис Хилтън, Ан Хатауей и Шер.

Майли Сайръс впечатли с бляскава омбре рокля с висока цепка до бедрото. Междувременно Дуа Липа се вдъхнови от визиите на Стария Холивуд, обличайки класическа черна рокля, която стегна в талията, а косата ѝ бе оформена на леки вълни. Парис Хилтън бе ослепителна в искряща сребриста минирокля, допълнена от прозрачни ръкавици и прозрачни обувки на висок ток. Що се отнася до Ан, тя последва примера на повечето гости, избирайки черна кожена минирокля с чорапогащник и кожени ботуши.

Донатела Версаче, която също дефилира след шоуто, обра овациите. В изявление тя заяви, че с новата колекция иска да постави себе си на изпитание и да предизвика въображението си. „Чувствах всичко това като предизвикателство. В Милано съм си у дома. Дефиле в Лос Анджелис е излизане от зоната ми на комфорт“, каза тя. Допълни, че по този начин израства и се подобрява не само в професионален, но и в личен план.

След смяната на пола, дъщерята на Дуейн Уейд дебютира в модата

От Париж с любов: Салма Хайек, Дуа Липа и Роузи Хънтингтън-Уайтли за Saint Laurent

83-годишният Иън Маккелън стана модел за Седмицата на модата в Лондон

Дизайнерката казва, че е искала да представи на критиците и зрителите малко повече луксозен, а не ежедневен стил. „Работих, за да подобря основите на Maison Versace, на работата на Джани. Започнах с колекция от 1995 година и открих ново желание към шиенето, визията, формите и кройката“, обяснява Донатела.

Относно избора си да покаже колекцията в Лос Анджелис, а не в Милано, Версаче казва, че е имала нужда от промяна този сезон.

„Копнеех да направя нещо на открито, с по-директен и силен контакт с природата. Чувствах необходимост да създам уникално и специално изживяване. Ето защо се сетих за Лос Анджелис – град, който едновременно обичам и към който съм дълбоко привързана“, допълва дизайнерката. Добавя, че Ел Ей разказва две истории – тази на киното и звездите, но и тази на природата.

В допълнение към новата колекция от Versace стартират програма за стипендии, посветени на студенти по мода от LGBTQ+ общността. Говорейки за идеята, Донатела казва, че това е инициатива, която подкрепя с цялото си сърце.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари