IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От Париж с любов: Салма Хайек, Дуа Липа и Роузи Хънтингтън-Уайтли за Saint Laurent

1 март 2023 16 30

Звездите минаха по червения килим за новата колекция на френската марка

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Антъни Вакарело представи новата си колекция за есен 2023 на Saint Laurent преди ден по време на Седмицата на модата в Париж. Дизайнерът винаги привлича звездна публика за своите дефилета и тази година не направи изключение. Катрин Деньов, Лила Мос, Зоуи Кравиц и Роузи Хънтингтън-Уайтли бяха само част от имената, които бяха в залата.

Друг присъстващ важен гост бе Дуа Липа, която избра да облече смел, изцяло черен ансамбъл, който беше като почит към Saint Laurent. Но вместо да се появи с класическата малка черна рокля на френския лейбъл, Липа избра по-неочакван моден силует – горнище с качулка.

В случай, че сте пропуснали, ще ви кажем, че роклите с качулки са на мода в Холивуд през последните месеци. Звезди като Джена Ортега, Оливия Уайлд и Ан Хатауей не могат да се наситят на този дизайн. Всички те са носили модели с качулки от Saint Laurent, Tom Ford и Alaia. Но Липа реши да се дистанцира от останалите звезди, като промени леко нещата.

Дуа Липа

Снимка: Getty Images

Изпълнителката облече изцяло черна визия, която включваше горна част с качулка и халтер деколте, прибрана в черни панталони. Всичко това беше покрито с дълъг кожен тренчкот. Визията бе допълнена от черен кожен колан и обувки с остър връх, а масивните златни и диамантени обеци, ефектният пръстен и черните квадратни слънчеви очила завършваха цялата картинка.

Що се отнася до грима, певицата заложи на опушена черна очна линия, прасковени устни и загладен кок. Другите звезди, които също впечатлиха с визията си, бяха Роузи Хънтингтън-Уайтли, Салма Хайек, Оливия Уайлд, Зоуи Кравиц и други.

35-годишната Роузи впечатли в обгръщаща фигурата кафява полупрозрачна рокля, докато позираше на червения килим. Моделката не се притесни да покаже повече плът, демонстрирайки черното си бельо под максироклята, като донякъде успя да се прикрие със стилно кафяво кожено яке.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Снимка: Getty Images

Майката на две деца повиши ръста си с черни токчета, които почти не се виждаха, добавяйки нотка блясък към визията със златни обеци и сребърни пръстени. Русите ѝ кичури бяха елегантно разделени на път, а красивите ѝ черти на лицето бяха подчертани с лъчиста палитра от гримове.

Междувременно Салма Хайек беше като истинска бляскава звезда, облечена в изумрудена рокля. Дизайнът се отличаваше с висока яка и бе съчетан с изрязан черен блейзър. Масивни черни токчета с платформа допълваха визията, както и черният клъч и ефектната златна огърлица.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

Що се отнася до грима на Хайек, той се състоеше от зелени сенки за очи, които чудесно пасваха на роклята. Черните кичури на актрисата бяха прибрани в елегантен стил, позволявайки на вниманието да бъде насочено изцяло към красивото ѝ лице.

Към Салма се присъединиха и съпругът ѝ Франсоа-Анри Пино и дъщеря му Матилд. Французинът е главен изпълнителен директор и собственик на компанията, която притежава множество модни марки, включително и Saint Laurent.

83-годишният Иън Маккелън стана модел за Седмицата на модата в Лондон

Елън Помпео заведе 8-годишната си дъщеря на Седмицата на модата

Семейна подкрепа: Линдзи Лоън аплодира брат си Дакота и сестра си Алиана в Ню Йорк

Зоуи Кравиц показа шикозното си чувство за стил, излизайки на червения килим за колекцията на Saint Laurent за дамско облекло за есен/зима 2023-2024. Актрисата носеше черна минирокля с едно рамо и абстрактно ъглово деколте. Лявата ѝ ръка бе оставена на показ от дизайн с един ръкав, който включваше и разрошени детайли отпред.

Зоуи Кравиц

Снимка: Getty Images

Звездата, която е дъщеря на музиканта Лени Кравиц и актрисата Лиза Бонет, съчета роклята с черен чорапогащник. Тя заложи на обувки на висок ток в същия цвят, добавяйки няколко сантиметра към ръста си. Зоуи скри очите си зад тъмни слънчеви очила и носеше красив грим, за да открои чертите си.

Към звездния елит се присъедини и Карла Бруни, която носеше елегантно черно сако, което стегна на талията с черен колан. Тя добави сантиметри към визията си с чифт извисяващи се обувки със заострени пръсти и облече прозрачен тъмен чорапогащник.

Карла Бруни

Снимка: Getty Images

Карла оформи дългите си кафяви кичури в права прическа, спускаща се по раменете ѝ, а бретонът рамкираше лицето ѝ. Цялата визия бе завършена от черни слънчеви очила.

Накрая, но не на последно място, пристигна и Лила Мос. 20-годишната дъщеря на Кейт Мос изглеждаше великолепно, блестейки в черна максирокля без презрамки и с изрязана средна част. Русокосата красавица допълни визията си с черни токчета и шикозен клъч.

Лила Мос

Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари