IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семеен стил – Салма Хайек с дъщерите си на Седмицата на модата в Милано

27 февруари 2023 12 30

Актрисата се появи заедно с 15-годишната Валентина и 22-годишната Матилд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Салма Хайек се появи с перфектните придружители на тазгодишната Седмица на модата в Милано.

56-годишната актриса взе със себе си 15-годишната си дъщеря Валентина и доведената си 22-годишна дъщеря Матилд на дефилето на Gucci за представянето на колекцията за есен/зима 2023 година. Трите дами се включиха чудесно в темата на събитието, носейки дизайни от известната италианска модна къща.

Хайек беше зашеметяваща в среднощно синя рокля с асиметричен подгъв. Дизайнът беше украсен със сребърни кристали и декорации от мъниста, които подхождаха на платинените токчета на платформа и клъча на актрисата. Визията бе завършена с чифт авиаторски слънчеви очила със затъмнени стъкла.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

15-годишната Валентина носеше светлосиня риза, пъхната в черна кожена пола, допълвайки ансамбъла си с малка черна чанта и обувки на платформа с логото на Gucci.

Междувременно 22-годишната Матилд облече асиметрична черна рокля с високи до бедрото ботуши с връзки, допълвайки визията с ефектни слънчеви очила и червена чанта с шипове.

Според Page Six, това е вторият път, в който Хайек присъства на модно събитие и с двете си дъщери. Първият е през март миналата година, когато трите дами се появяват на дефилето на Balenciaga по време на Седмицата на модата в Париж.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

Салма Хайек, както и дъщерите ѝ, са добре запознати с модната индустрия, като често имат досег до дизайнерски дрехи, дефилета и модели. Съпругът на актрисата и баща на двете момичета, Франсоа-Анри Пино, е главен изпълнителен директор на компания, която притежава марките Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Bottega Veneta и Balenciaga.

Хайек се омъжва за Пино на Свети Валентин през 2009 година в Париж. Милионерът също така има още две деца, които се раждат от предишни връзки. Той е главен изпълнителен директор на модната група Kering и президент на компанията майка Groupe Artemis, която организира и тазгодишното дефиле на Gucci в Милано.

Салма Хайек поканила стриптийзьорите от Magic Mike в дома си

Чанинг Тейтъм за малко да убие Салма Хайек по време на стриптийз

Салма Хайек като истинска принцеса на червения килим

Франсоа-Анри Пино също беше сред гостите на модното шоу, обличайки класически тъмносин костюм, комбиниран с черна блуза и черни официални обувки.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

Салма Хайек носи дизайн на Gucci за последно на тазгодишните награди „Златен глобус“. Тогава тя беше част от хората, връчващи статуетките, обличайки рокля с бродирани кристали, която чудесно описваше тялото ѝ.

За още тенденции и новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари