IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек като истинска принцеса на червения килим

16 декември 2022 10 30

Тя и Антонио Бандерас привлякоха погледите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никога не е късно да изживееш своя момент на принцеса. Просто попитайте Салма Хайек.

56-годишната актриса беше истинското превъплъщение на Пепеляшка по време на премиерата на филма „Котаракът в чизми: Последно желание“. Събитието се състоя на 13 декември в Ню Йорк, а до Хайек застана и винаги красивият Антонио Бандерас. Двамата позираха заедно, приковавайки погледите с изящен и елегантен стил.

Разбира се, както повелява традицията, първо ще говорим за дамата. Салма се появи в Голямата ябълка в бляскава леденосиня бална рокля на Alexander McQueen. Ослепителният тоалет включваше леко плисирана обемна пола и прозрачно бюстие, което беше осеяно с кристали, мъниста и пайети в допълнение на прозрачните ръкави.

Салма Хайек

Снимка: БГНЕС

За да завърши визията си на принцеса, Хайек добави блестящ бледосин ефектен пръстен. За своя блясък, звездата носеше тъмните си кичури пуснати свободно, леко накъдрени и разделени на път. Гримът ѝ се състоеше от опушено око и наситенорозови устни.

В новия анимационен филм, който излиза в кината на 21 декември, Салма озвучава героинята Кити Меки лапи – умна котка, която е женският двойник на Котарака и негов любовен интерес. Самият Котарак пък се озвучава от Антонио Бандерас, който също присъстваше на червения килим. Стилът му тотално се различаваше от този на колежката му, като се състоеше от поло пуловер в кестеняв цвят, поставен под изтънчено тъмносиньо мотояке и допълнен с черни панталони и маратонки.

„Тя е много близък приятел. Това е едно истинско приятелство“, каза Бандерас за Салма по време на интервюто си пред E!News на 13 декември. Двамата се запознават през 1995 година по време на снимките на „Десперадо“ и оттогава споделят близка връзка. Салма също сподели подобни чувства към колегата си, казвайки: „Приятелството ни значи много за мен. Той е номер едно, много съм горда с него“.

Салма Хайек

Снимка: БГНЕС

Говорейки за химията помежду им, актрисата има няколко идеи за бъдещи проекти заедно с Бандерас, ако и той е съгласен. Пошегува се, че колегата ѝ може съвсем спокойно да се присъедини към екипа на филма „Професия: Стриптийзьор“, в чиято последна част тя ще участва заедно с Чанинг Тейтъм. „Може би ако направим още един, Антонио ще бъде част от него. Все пак той може да танцува“, каза с усмивка Хайек.

Бляскавата ѝ поява на червения килим идва само три месеца, след като актрисата навърши 56 години. Във видео, публикувано на 2 септември, тя показа невероятната си фигура, танцувайки на лодка на фона на песента Happy Birthday на Стиви Уондър. По това време тя беше само по червен бански, доказвайки че възрастта наистина е само число и не бива да ни спира да се забавляваме и да харесваме себе си.

Говорейки за остаряването в Холивуд, Салма изрази изненадата си, че е била избрана като част от новите герои на Marvel. Тя участва във филма „Вечните“ заедно със звезден актьорски състав, в който попадат още Анджелина Джоли, Джема Чан, Ричард Мадън и много други. „Бях шокирана да получа тази роля на 50 години. Почувствах благодарност и вълнение не само заради работата, но и заради това какви възможности отваря за бъдещето“, каза актрисата през 2021 година.

„За мен, остаряването е свързано с повторение. Нещо остарява, когато го правиш дълго време. Ако винаги се променяш, ако винаги си любопитен, как можеш да остарееш? Ти си нов човек всеки ден“, допълва Хайек.

Салма Хайек е мащеха за пример

Секси латина: Тя е Салма Хайек и блясъкът е в кръвта ѝ

Салма Хайек посрещна 56 на яхта

Салма, която е омъжена за бизнесмена Франсоа-Анри Пино от 2009 година и двамата имат 15-годишна дъщеря Валентина, съвсем скоро ще бъде видяна на екран и като част от сексапилния екип на „Професия: Стриптийзьор: Последният танц“, където ще играе любовния интерес на Чанинг Тейтъм. „Вижте, няма за какво да се оплаквам. Имах възможността да работя с 12 стриптийзьори. Не с един, не с двама – с 12. Беше си тежка работа“, шегува се актрисата.

„Котаракът в чизми: Последно желание“ излиза на екран на 21 декември.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари